Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2018-09-29 | Holstebro, Denmark Motorvejsløb i Holstebro - Vejfest i Vest

Ved indvielsen af Holstebromotorvejen lørdag 29. september 2018 arrangerer DGI i samarbejde med 9 lokale foreninger en kæmpe motionsevent under navnet ”Motorvejsløb Holstebro- Vejfest i Vest”.

Det hele finder sted sted inden motorvejen åbner for biltrafik.

Arrangører af Motorvejsløb Holstebro - Vejfest i Vest er: Fodslaw Holstebro, Vestjydsk orienteringsklub, HOK Holstebro, Mejdal-Halgård Motion, Tvis cykelmotion, Tvis løb & Motion, Mejrup Cykel Club, Skovmotionisterne og DGI Vestjylland.

 

Starttider, priser og distancer

Se fanen "Tilmelding".

Alle priser er tillagt tilmeldingsgebyr: 10 DKK inkl. moms pr. deltager. Børn 0-6 år deltager gratis på 5 km walk ledsaget af voksen og modtager ikke T-shirt eller medalje. Medalje kan dog tilkøbes.

Startgebyret inkluderer en unik og funktionel løbet-shirt til en værdi af 199,- samt en specialfabrikereret medalje.

Der er en t-shirt inkluderet i prisen og udleveres så længe lager haves. Det er ikke muligt at købe t-shirt på løbsdagen medmindre lager haves.

 

Løbsbeskrivelse

Rute:

Alle distancer er ud/hjem ruter. Dvs. på 10 km ruten løber / går man 5 km ud til et vendepunkt og derefter 5 km tilbage igen.

Start / mål:

Motorvejsløb Holstebro- Vejfest i vest afholdes lørdag d. 29. september 2018.

 

Sted:

Ved indvielse af den nye Holstebromotorvej med start ved festpladsen Hjermvej, 7500 Holstebro. 

 

Aldersgrænser løb:

Halvmarathon 15 år+.

5 km og 10 km opdeles i følgende grupper: 6-12 år, samt 13 år +.

Alle distancer er inddelt i henholdsvis mænd/kvinder.

 

Cykelløb:

Færdselsregler og følgebiler:

Dette er et motionsløb, og alle færdselsregler SKAL overholdes.

Vi anmoder alle deltagere om at tage hensyn til øvrige trafikanter og rette sig efter henstillinger fra officials og andre hjælpere, der skal sikre afviklingen af løbet.

Følgebiler er strengt forbudt.

Deltagere, der modtager hjælp fra følgebiler, vil blive diskvalificeret, og man vil blive bedt om at forlade løbet.

Eventuelle følgebiler vil blive bedt om at forlade ruten.

Alle deltagere skal anvende godkendt cykelhjelm.

Brug af tri-styr eller anden form for styrforlængere er forbudt. Deltagere med sådanne monteret på cyklen vil blive anmodet om at afmontere disse, alternativt blive afvist ved start.

 

Elcykler:

Elcykler er tilladt til 30 km motions- og oplevelsesløb. Dog forbeholder vi os retten til, at man ved deltagelse på elcykel fraskriver sig retten til at kunne vinde placeringspræmier.

Definitionen i henhold til Cykelbekendtgørelsen §13 er en elcykel begrænset til at assistere op til 25 km/t.

 

Cykelanhængere:

Cykelanhængere er tilladt til 30 km motions – og oplevelsesløb. Det kræver dog, at denne anhænger er placeret bag cyklen og ikke på siden. Hvis man deltager med anhænger, skal man starte i sidste startgruppe ved løbsstart.

 

Tandem:

Tandem er tilladt, blot begge cyklister har indløst tilmeldingsgebyr, dog skal man starte i sidste startgruppe ved løbsstart.

 

Cykelparkering:

Der vil efter løbet være mulighed for cykelparkering i afspærret område med vagter. Cykel samt hjelm skal være markeret med startnummer. Dit udleverede startnummer fungerer som billet til din cykel.

 

Walk og løb:

Det er tilladt at medbringe løbevogne på løbsdistancerne (5km, 10km og halvmaraton).Kun løbevogne beregnet til løb og med håndbremse er tilladt. Børn, der sidder i løbevogn skal have hjelm på. Det er ikke tilladt at deltage i løbsdistancerne med babyjogger, barne- eller klapvogn.

Det er tilladt at deltage i WALK-distancen med babyjogger, barnevogne, klapvogne og kørestole.

 

Børneløb

For børn i alderen 0-6 år. Børneløbet er 400m, hvor børnene skal løbe 200m ud og 200m tilbage af samme strækning. Forældrene kan stå og heppe og følge dem i start- og målområdet. Det er gratis at deltage, der er medaljer til alle deltagende børn, tilmelding er derfor nødvendig.

T-shirt kan tilkøbes for 75 kr..

 

Rulleski og rulleskøjt: (fælles for alle klasser)

Rulleskiløb skal gennemføres på rulleski med godkendte hjul og bindinger og udstyret skal være kommercielt tilgængeligt.

Ved fælles start skal der anvendes pigning på rulleski på de første 100 meter. 

Brug af hjelm og beskyttende briller er obligatorisk på rulleski. Manglende briller og/eller hjelm medfører automatisk diskvalifikation, og man vil blive bedt om at forlade løbet.

Rulleskøjteløb kan gennemføres på klassiske rulleskøjter eller inliners.

Hjelm er påbudt på rulleskøjt. Manglende hjelm medfører automatisk diskvalifikation, og man vil blive bedt om at forlade løbet.

Tidtagning:

Tider på alle distancer til cykelløbene tages elektronisk med chip. Denne er placeret på sadelpinden. Det er deltagerens eget ansvar, at chippen placeres rigtigt.

På løbe- og rulleskøjte-disciplinerne løbes med chip, som er placeret i startnummeret. Startnummeret placeres på det yderste lag tøj på brystet.

Placeres chippen ikke rigtigt, kan vi ikke garantere, at din tid er korrekt.

Første løber over målstregen – i de forskellige distancer –  er vinder af distancen.

 

Resultatliste og diplomer:

Resultater og diplomer er online tilgængelige her på hjemmesiden umiddelbart efter løbet.

 

Omklædning:

Der er omklædning og bad i Storåskolens omklædningsrum: Måbjerg Skolevej 6, 7500 Holstebro ca. 600 meter fra start- og målområdet. Efterladte genstande m.m. i omklædningsrummene er på eget ansvar.

Mulighed for parkering på særligt afmærket områder. Dette vil der snarest mulig komme information omkring på både hjemmeside og Facebookside.

 

Bagageopbevaring:

Der er mulighed for bagageopbevaring i bagageopbevaringsteltet ved startområdet. Du vil få udleveret pose til din bagage hvor der påsættes label med startnummer. Din bagage kan afhentes efter løbet mod forevisning af dit startnummer.

 

Kontakt:

Mail: kirstine.bach.storgaard@dgi.dk

 

Tilmelding/udlevering af startnummer og t-shirt:

Onlinetilmelding skal ske inden onsdag d. 26. september 2018 kl. 23:59. OBS! ved tilmelding fra og med 17. september tillægges et gebyr på 75,- For yderligere information, se http://vejfestivest.dk Efter deltagergebyret er modtaget, registreres deltagerens navn på løbets hjemmeside. Denne registrering gælder samtidig som bekræftelse.

Tilmelding inkl. t-shirt er muligt så længe lager haves.

Se yderligere information om t-shirt her.

Eftertilmelding ved personligt fremmøde er mulig 27. og 28. september i forbindelse med udlevering af startnumre og på løbsdagen indtil 1 time før den aktuelle distances starttidspunkt. Pris for eftertilmelding er løbets pris + kr. 75,00. Det er ikke muligt at købe t-shirt ved eftertilmelding, medmindre lager haves.

Udlevering af startnumre og t-shirts på dagen samt eftertilmelding foregår på Storåskolen (tidl. Måbjerg Skole) ca. 700m fra start / målområdet.

Eftertilmelding og udlevering af startnumre og t-shirts 27. og 28. september fra kl. 13.00 - 19.00 i Musikteatret Holstebro adresseDen Røde Pl. 16, 7500 Holstebro.

 

Forplejning under løbet: 

Der er depoter for hver ca. 5 km på samtlige distancer. Ved depoterne vil der være vand, energidrik, saft og frugt.

 

Forplejning efter løbet:

Der er frugt og drikkevarer til alle løbere ved depotet i målområdet. Mulighed for køb af mad og drikke varer på festpladsområdet.

 

Diplom

Der er online diplom til alle deltagere, der gennemfører løbet.
De første 6000 tilmeldte, der gennemfører løbet, er garanteret en medalje.

Præmieoverrækkelse

Der er præmieoverrækkelse umiddelbart efter, at de 3 første deltagere (mænd/kvinde – drenge/piger) på hver distance er kommet i mål.

OBS! På 5 og 10 km WALK er der lodtrækningpræmier og IKKE præmier for hurtigste målgang. Lodtrækningspræmier afhentes ved Bagageopbevaring på løbsdagen inden kl. 17.

 

Bemærk:

Alle har med deres tilmelding accepteret, at de løber på eget ansvar, og at arrangørerne ikke kan gøres ansvarlig. Det er ikke tilladt at have ledsagelse på ruten. Overtrædelse vil medføre diskvalifikation. Bliver man forhindret i at deltage eller opstår der force majeure, der tvinger arrangørerne til at aflyse, er der ikke krav på tilbagebetaling.

Det er ikke tilladt at have husdyr - fx. hunde - med på nogle af distancerne.

Ruterne er på 5 km, 10 km og halvmaraton er DAF opmålt.

 

Følg desuden med på løbets hjemmeside: http://vejfestivest.dk/ og Facebookside: https://www.facebook.com/vejfestivest/ samt Facebookbegivenhed: https://www.facebook.com/events/175183113131858/ , hvor vi løbende lægger informationer, nyheder m.m. op.