Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

AFLYST // AFLYST // AFLYST // AFLYST Grundet få deltagere er vi nødsaget til at aflyse løbet, og returnener indbetalinger til alle deltagere der er tilmeldt. Landal Ebeltoft Marathon 2018 er hermed aflyst. Vi prøver igen en anden gang. Vh. Bjergcamp

 

LANDAL EBELTOFT MARATHON 2018

Løb for hele familien ved Ebeltoft

PÅSKELØB FOR HELE FAMILIEN + WALK

31. marts 2018 fra kl. 08.30

 

BJERGCAMP byder på et nyt løb med medalje til alle, tidstagning med chip, stort depot og ruter i den fantastiske natur syd for Ebeltoft ved Øer Maritime Ferieby i Nationalpark Mols Bjerge. Alle deltagere har adgang til omklædning indendørs og bad efter løbet.

 

PROGRAM:

Check-in fra kl. 08.30 (telt ved start/mål).

Start kl. 09.00 - Marathon (6 omgange).

Start kl. 09.15 - Øer Walk (1 omgang).

Start kl. 10.00 - Halvmarathon (3 omgange)

Start kl. 10.15 - 14 kilometer (2 omgange)

Start kl. 10.30 - 7 km, Børne- og Familie-løb (7 km).

Målet lukker kl. 15.00

 

VELKOMMEN TIL ALLE LØBERE

Vi inviterer hermed alle til et påskeløb for hele familien - store som små.

 

I samarbejde med Landal Ebeltoft og Øer Maritime Ferieby har Bjergcamp udviklet et nyt familieløb. Der er et hyggeligt centrum ved start/mål tæt på hovedbygningen i feriebyen, hvor deltagerne har mulighed for at klæde om. Efter løbet er der fri adgang til bad og en tur i svømmehallen for alle deltagere,

Løbet har garanti for vandudsigt. Alle deltagere vil nyde en rute, hvorfra der er en skøn udsigt over det maritime miljø med kanaler og hav. Landal Ebeltoft Marathon er meget mere end trailløb.

 

Der er 4 forskellige distancer som dækker bredt indenfor alle kategorier af løb. Vi byder på en oplevelse for børn og voksne der ønsker at prøve et løb på en kort eller mellem distance.

 

BØRNE- OG FAMILIE-LØBET (7 KM)

Vi ønsker at få alle med ud i vores smukke natur - hele familien skal med. Og alle kan være med! Hvis i er en frisk familie med aktive børn og bedsteforældre, så har vi en 7 km. rute klar til jer i det smukke maritime miljø ved kysten og kanalerne. Ruten følger grusveje og stier rundt i Øers grønne område og til tider er der udsigt ud over havet i den sydlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Der er medalje, startnummer og tidtagning på distancen.

 

Børn under 10 år skal følges med minimum en voksen på hele ruten (begge skal tilmeldes) dog må der gerne være flere børn sammen med én voksen. Voksne kan selvfølgelig også tilmelde sig denne distance uden børn, og få en god opstart med trailløb.

Der vil være et lækkert depot med masser af slik, frugt, sodavand, kage, vand og meget mere.

 

ØER WALK, 7 KM

Vi har åbnet for en vandre-distance på 7 km. for deltagere der ønsker at gå vores rute. Der er plads til alle på denne rute, hvor man møder en hyggelig og smukke rute i det helt unikke område ved Øer i den sydlige del af Nationalpark Mols Bjerge. Der er medalje, startnummer og tidtagning på distancen.

 

7 KM, 14 KM, HALVMARATHON (21,1 KM) OG MARATHON (42,2 KM)

Vi har lavet en hyggelig og smuk rute i det helt unikke område ved Øer syd for Ebeltoft i Nationalpark Mols Bjerge. Turen byder på gode grusveje og mindre stier - alle kan være med.

Deltagere på 7 km tager én tur, løber man 14 km, skal man rundt hele 2 omgange. Deltagere på halvmarathon skal man tage 3 omgange og marathon får 6 gange til at nyde naturen i den sydlige del af Nationalpark Mols Bjerge.

Deltagerne rammer et depot undervejs på ruten og vil altså kunne tanke op undervejs, inden man returnerer til det store depot efter 7 km..

Uanset om man skal løbe 1, 2, 3 eller 6 omgange vil man på hver omgang skulle løbe 4 km. før man rammer et mindre væskedepot med vand og slik, og herefter er der igen 3 km. til man når tilbage til depotet i start/målområdet. Her vil der være et lækkert depot med masser af slik, frugt, sodavand, kage, vand og meget mere. Tag gerne din egen væske/energi og sæt i depotet som bliver "bevogtet" af vores hjælpere.
Der er medalje, startnummer og tidtagning på distancen.

 

Start (og mål): Øerkrogvej 2, 8400 Ebeltoft

 

TILMELDING & VILKÅR:

Sidste dag der kan tilmeldes til løbet er tirsdag d. 20. marts 2018.

Eftertilmelding på dagen kan ske mod et ekstra gebyr på 50 kr.

 

Ved tilmelding til Landal Ebeltoft Marathon 2018 accepteres det at deltagelsen er på eget ansvar samt at forældre har ansvaret for børn der deltager alene (10 år og op) eller deltager med en voksen (under 10 år). Deltagelsen finder sted vel vidende at ruten er teknisk, krævende og der kan forekomme styrt og ildebefindende.

 

Alle priser er inkl. moms. Beløbet betales ikke retur og der kan ikke overføre til andre år.

Deltagere kan via deres bekræftelsesmail selv overdrage og ændre startnummeret.

 

Arrangør: Bjergcamp - se mere på www.bjergcamp.dk eller kontakt via mail bjergcamp@gmail.com