Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Het sportieve Cross evenement start met de eerste wedstrijd op 4 november om 13.00 uur met de 1 kilometerloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar. Het parcours voor deze allerjongste talenten gaat geheel over het grasland met div obstakels.

Om 13.10 uur is het de beurt aan de oudere jeugd tot en met 15 jaar, voor hun wedstrijd over 2 kilometer (2 ronden) . Ook zij zullen over het terrein hun meters afleggen en de vorige edities hebben duidelijk gemaakt, dat deze groep al een flink tempo aan de dag kan leggen.

De 15km lopers zullen dit jaar iets vroeger starten dan in de andere edities, zij starten om 13:45 uur en lopen voor de 5km en 10km uit.

Het startschot voor het peloton deelnemers aan de wedstrijd over 5 en 10 kilometer zal om 14.10 uur klinken.  Gelijk na het startschot trekt het lange lint atleten en atletes over de Aladnaweg en via zand- en bospaden door het mooie glooiende landschap Klein Zwitserland.

Voorinschrijving voor de Boekeldercross is vanaf heden mogelijk via de site: www.ava70.nl. Speciaal voor deze wedstrijd is er een eigen blok gemaakt op de site met allerlei informatie over het evenement.

In verband met de te verwachten drukte en de tijdige verwerking van de gegevens, verzoekt de organisatie deelnemers, om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving.

Op de wedstrijddag is inschrijving ter plekke mogelijk vanaf 12:00 uur, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

De inschrijfkosten bedragen voor de deelnemers aan de 1 en 2 kilometer € 2,50, terwijl de lopers en loopsters aan de 5 en 10 kilometer

€ 4,00 betalen.  ( na inschrijving 1euro duurder)

INSCHRIJVING: De voorinschrijving is gesloten, je kunt op alle Wedstrijdagen nog ter plaatse tot 10 min voor de te lopen wedstrijd inschrijven!

Let op!  De inschrijving met het betrefde startnummer blijft u alle crosslopen houden mits u voor een andere afstand kiest, dan moet u zich zelf ter plaatse opnieuw inschrijven. voor verdere vragen kunt u het contact-formulier gebruiken.

Met vriendelijke groet,

De organisatie Boekeldercross 2017