Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
08.10.2017 TREHØJE TRAIL 2017

TREHØJE TRAIL 2017 // BJERGCAMP
8. oktober 2017 kl. 10.00
LØB I HJERTET AF MOLS BJERGE
10 & 21 KM

RUTEN (10 KM)
Se ruten her - http://www.gpsies.com/map.do?fileId=puphujkacjybrdkd

Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/324345977928585/?ti=icl

Vi indbyder til et løb for børn og voksne midt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge med start og mål ved Trehøje - med udsigt ud over Ebeltoft, Helgenæs og kig helt til Aarhus. Det bliver ganske enkelt ikke smukkere. Trehøje Trail er i 2017 et løb der byder på en markeret rute, kage og cola i depotet og med masse af smil.

HÅNDHOLDT TIDSTAGNING!
Tidstagning foretages af løberne selv der tilføjer deres tid til deltagerlisten efter målgang - vi offentliggør listen umiddelbart efter løbet.
Vi har ikke startnumre og medaljer. Fokus er at afholde et billigt løb for alle.

Vi inviterer børn og voksne fra nær og fjern til en herlig dag midt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge. Der er start og mål i vores Trail-Camp lige ved Trehøje - en ægte trail-oplevelse! Vi trodser efteråret og skaber hygge i telte med kage og smil.

Der er 2 forskellige distancer som dækker bredt indenfor spor til trailløb. Vi byder på en oplevelse for børn og voksne der ønsker at prøve et trailløb på en kort eller mellem distance. Vi er mange der gerne vil klappe jer i mål efter en god aktiv dag.

10 KM OG 21,1 KM
Vi har lavet en hyggelig, smuk og udfordrende trail-rute i det helt unikke område ved Trehøje i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge. Turen byder på gode skovveje, kuperede stykker med single-trail og flere udfordrende stykke med gode højdemeter. De fleste vil pruste når ruten fører dem op over Trehøje, men synet ud over det smukke landskab vil være en stor oplevelse. Og så er det ellers videre rundt på ruten i istidslandskabet. Ruten er 10 km. og skal altså rundes to gange ved halvmarathon plus en lille prolog.
Start (og mål): Trehøje, Toggerbovej, 8420 Knebel

PROGRAM:

Check-in fra kl. 09.00 (Trehøje)

Kl. 10.00 - Start halvmarathon (21,1 km)

Kl. 10.30 - Start 10 km.

Målet lukker kl. 13.00


Tilmelding og vilkår
Ved tilmelding til Trehøje Trail 2017 accepteres det at deltagelsen er på eget ansvar samt at forældre har ansvaret for børn der deltager . Deltagelsen finder sted vel vidende at løbet kan være udfordrende for den enkelte.

Sidste dag der kan tilmeldes til løbet er d. 20. september 2017.
Eftertilmelding på dagen kan ske mod et ekstra gebyr på 50 kr.

Arrangør

Bjergcamp - se mere på www.bjergcamp.dk eller kontakt via mail bjergcamp@gmail.com