Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2016-10-16 | Risskov, Denmark DJÆVLEBAKKELØBET 2016

Djævlebakkeløbet 2016 med RunningWild

- en WILD udfordring for hele familien

 

DJÆVLEBAKKELØBET (FOR VOKSNE):

Djævlebakkeløbet er et løb med plads til alle. Det er for både fartdjævelen og motionisten, der ønsker en dejlig dag i skoven med løbeskoene på.

 

DISTANCE 4,5 ELLER 9,0 KM

Man kan i år vælge at løbe 4,5 km og passere Djævlebakken en enkelt gang eller doble op og dermed forcere Djævlebakken to gange. Er tempoet ikke helt i top, kan det ikke udelukkes, at selveste djævlen griber ind med en hjælpende hånd - eller måske snarere en trefork!

 

Start 4,5 km klokken 14.00

Start 9,0 km klokken 14.00

 

BØRNELØBET

Børneløbet er 1500 meter langt og vil forløbe på en anderledes og underholdende rute efterfulgt af masser af sjove aktiviteter, konkurrencer, snobrødsbagning og flødebollemaskine. Og naturligvis er der medaljer til alle børneløbere.

 

Start klokken 13.30

 

RÅHYGGE MIDT I NATUREN:

Efter løbet er der stort fælles kagebord, hvor Årets Djævlekage 2016 kåres. Går man efter den eftertragtede titel medbringes et smækkert djævelskab af en kage til glæde for store som små. Den heldige vinder får overrakt en præmie, som naturligvis er en overraskelse, men det kan afsløres, at den med garanti er værd at løbe langt efter.

 

På pladsen er der mulighed for at købe økologisk kaffe, the og kakao hos Den Rullende Kaffebar – Café Her og Der. Desuden uddeles frisk frugt, snacks og kølige drikkevarer til alle løbere.

 

Startnummer kan først afhentes på dagen fra kl. 12.00

Anden praktisk information forefindes på Hjemmesiden

Husk at tilmelde dig facebookbegivenheden, så du kan blive opdateret på seneste nyt vedr. løbet

 

VOKSENRUTEN:

http://www.loeberute.dk/ViewRoute.aspx?RuteID=86932

 

KØB RUNNINGWILD LØBETØJ MED POTE OG LOGO ​

Som noget nyt er der i år mulighed for at få den eftertragtede RunningWildpote på ballen. 

I forbindelse med afholdelse af løbet kan alle deltagere bestille løbetøjet og afhente det på løbsdagen eller efter aftale. 

Se og køb tøjet her: http://the-runningwild-shop.myshopify.com/