Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
07.09.2024 | Karlslunde, Denmark Karlslunde Børne Tri

Velkommen til Karlslunde Tri's BørneTri 2024 - Årets Sjoveste Sportsbegivenhed for Børn og Unge!

Er du klar til en dag fyldt med spænding, sjov og nye venskaber? Vi inviterer alle børn og unge op til 18 år til at deltage i årets BørneTri den 7. september 2024. Dette er din chance for at opleve triatlonens magi og udfordre dig selv i svømning, cykling og løb – uanset om du er nybegynder eller en erfaren triatlet!

Dato: Lørdag den 7. september 2024
Sted: Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Pl. 1, 2670 Greve
Check-in: Fra kl. 14:00
Første start: Kl. 15:15

Hvorfor skal du tilmelde dig BørneTri?

🌟 Udfordr dig selv: Oplev spændingen ved at konkurrere i alle tre discipliner – svømning, cykling og løb. Det er ikke kun en konkurrence, men en mulighed for at vokse, lære og have det sjovt.

🏅 Alle er vindere: Modtag en flot medalje blot for at deltage, og kæmp om spændende præmier til de bedste i hver aldersgruppe. Uanset resultatet, fejrer vi alle vores deltageres indsats!

🎁 Fantastiske lodtrækningspræmier: Har du ikke vundet i din kategori? Fortvivl ikke! Du har stadig en chance for at vinde en af de mange lodtrækningspræmier.

🎉 Festlig afslutning: Efter en dag fyldt med sport og energi, slutter vi af med kage og drikkelse til alle. Det er vores måde at fejre din præstation og den fantastiske dag på.

Distancer:

• 0-8 år: 25 meter svømning, 2,5 km cykling (1 omgang) og ca. 1,5 km løb (1 omgang)
  • 9-12 år: 100 meter svømning, 5 km cykling (2 omgange) og ca. 1,5 km løb (1 omgang)
  • 13+ år: 200 meter svømning, 10 km cykling (4 omgange) og ca. 3 km løb (2 omgange)

Vigtige detaljer:

• Racebriefing: Få alle nødvendige informationer ved en racebriefing specifik for din aldersgruppe. Mød op i svømmehallen og vær klar til at give den gas!
  • Check-in og skiftezonen: Kom i god tid og vær klar til at sætte nummer på din cykel, hjelm og trøje. Gennemgå området med dine forældre eller en voksen, så du er helt forberedt.
  • Raceguide: En detaljeret raceguide med alle informationer om arrangementet vil blive sendt til dig senest en uge før start.

Tilmelding:

Tilmeld dig nu og sikre dig en plads i dette fantastiske event! Klik på linket her for at tilmelde dig: Tilmelding til BørneTri 2024

Kom og vær en del af et uforglemmeligt event!

Karlslunde Tri's BørneTri 2024 er ikke bare en sportsbegivenhed – det er en dag fyldt med glæde, udfordringer og nye venner. Tag dine venner og familie med, og vær med til at skabe minder for livet.

Vi glæder os til at se dig den 7. september i Greve. Gå ikke glip af chancen for at være med til årets sjoveste og mest inspirerende triatlon for børn og unge!