Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
07.07.2024 | Nakskov, Denmark Nakskov Fjord Triatlon 2024

Nakskov Fjord Triatlon 2024

 

Velkommen til Nakskov Fjord Triatlon 2024. Vi glæder os til at byde alle velkommen til et hyggeligt stævne, hvor vi sørger for at der bliver mærket ruter op og taget tid, men hvor det lige så meget handler om at have det sjovt.

I er meget velkomne til at tage familien med. Med legeplads, badebro, sandstrand, minigolf, vandsportscenter, restaurant og ishus er der nok at tage sig til, mens atleterne er ude på ruten.

Vi tilbyder to distancer:

Korte rute: 500 m svøm, 28,9 km cykling og 4,9 km løb

Lang rute: 800 m svøm, 48,3 km cykling og 9,8 km løb

Begge distancer kan laves som stafet. BEMÆRK: VED HOLDTILMELDING ER DET KUN HOLDKAPTAJNEN SOM TILMELDER SIG. DET BEHØVER IKKE VÆRE DEN DELTAGER, DER SKAL SVØMME.

  • Svømningen foregår på markeret rute i det stille vand ved Hestehovedet. Der er tov mellem bøjerne og vanddybden er ca. 150cm - 200 cm.
  • Cyklingen foregår en på en rute, hvor du hurtigst mulig kommer ud af byen til en sikker rute uden sving. Det er tilladt at deltage på både mountainbike, citybike, racer og tricykel.
  • Løberuten er placeret i området langs fjorden og underlaget varierer lige fra asfalt til naturstier.

Cykler skal være tjekket ind senest 12.30. Der er start for alle deltagere 13.00

Ruterne og distancerne sikrer, at alle kan være med - uanset om du er begynder eller øvet, deltager individuelt eller deler disciplinerne med en eller flere holdkammerater.

Adressen på start/målområdet er Hestehovedet, 4900 Nakskov. Der bliver offentliggjort racemanual inden løbet, og der vil være racebriefing inden start.

Nakskov Fjordtriatlon 2024 er støttet af Nakskov 2030’s eventpulje.

Event information

Dato: 7. juli 2024

Adresse: Hestehovedet 1, 4900 Nakskov, Danmark

Tidtagning: Race Result

Tidtagningen til dette event sker med brug af chip. Det er derfor vigtigt at medbringe en chipholder og at returnere chippen efter løbet. Afleveres den ikke opkræves en afgift på 400 kr.

Tilmelding Kort Rute: 200 kr

Tilmelding Lang rute: 250 kr

Tilmelding Stafet kort rute: 300

Tilmelding Stafet lang rute: 300

Højeste deltagerantal: 99

Arrangør: Vestlolland Triatlonklub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst arrangøren:

Vestlolland Triatlonklub v. formand Jeanette Palka, telefon 24 48 43 35 eller send en besked via klubbens hjemmeside: https://www.vestlolland-triatlonklub.dk/klub/vestlolland-triatlonklub/sider/kontakt-os