Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-07-10 | København S, Denmark LNBK Amarmino Basic Sommeraftensmaraton 2024
Oplev alt, hvad Amager har at tilbyde ved et løb hele øen rundt!
 
LNBK Amarmino Maraton er et motionsløb som følger den afmærkede vandrerute "Amarminoen" på Amager.
 
Vi har forlænget ruten med 16 km og dermed løber vi en maraton.
 
Løbet er åbent for alle, der har lyst til at løbe en maraton.
 
Det får du:
- Finishermedalje
- Diplom for gennemførelse
- Skøn rute på Amager.
 
Start og mål for løbet er rundkørslen ved DR-byen, hvor der er parkeringsmuligheder. Desuden er det tæt ved metrostationen DR Byen.
 
Mødested: Parkeringspladsen ud for Metro-stationen.
 
Ruten løbes med uret.
 
På de første 16 km passerer vi Sundbyerne og løber igennem Amager Strandpark, dernæst Lufthavnen og videre ned langs kysten til Dragør. I Dragør rammer vi den afmærkede Amarmino-rute, som følges resten af vejen mod mål.
 
Løbet er et GPS-løb, dvs. du downloader ruten til dit ur og finder selv vej. Ruten er efter de første 16 km markeret med Amarminoens skilte men det anbefales at downloade ruten til dit ur, så du har helt styr på hele ruten fra start til slut.
 
Løbet er et cannonballløb, som afvikles i overensstemmelse med Klub 100 Marathon Danmarks løbkskriterier, hvilket bl.a. betyder, at du selv tager din tid, og dit urs autopausefunktion skal være slået fra.
 
Forplejning: Løbet er et basicløb, dvs. der er ingen depoter, og du medbringer selv, hvad du skal bruge. Ruten passerer igennem Dragør

 

Vilkår

Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet. For at deltagere på distancer længere end halvmaraton skal deltageren være fyldt 18 år. Tilmelding er bindende og kan ikke overdrages eller overføres til andre løb. Det er tilladt deltagerne at modtage hjælp i form af forplejning og udstyr ved de officielle depoter. Det er ikke tilladt at modtage hjælp udenfor de officielle depoter.