Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2014-06-09 | Hejls, Denmark HejlsNorLøbet

HejlsNorLøbet

9. juni 2014

Løb Nor Om for 5.gang

Her er stadigvæk plads til alle - både barnevogne, bedsteforældre, børn, stavgængere og løbere. Tag familien med til et hyggeligt familieløb i den smukke natur omkring Hejls.

Holdet bag HejlsNorLøbet
HejlsNorLøbet Sam
 

HejlsNorLøbet har altid været startskudet til sommerfesten i Hejls, og de sidste par år har der været +/- 450 deltagere i vores motionsløb. Vi er stolte af, at så mange kommer og deltager - og det er ikke kun de lokale, som bakker op. Næh, det er både fra Bov i syd til Århus i nord, at folk valfarter til Hejls, som ligger lige mellem Kolding og Haderslev.

 

Vi garanterer en udfordrende tur og en helt unik naturoplevelse i det kuperede terræn ved Hejls Nor, uanset om du tager 3km, 5km, 10km eller halvmaraton / 21,1km ruten. Vi benytter Sporti, og der løbes med chip, så din tid bliver registreret elektronisk.

 

Inden løbet vil der traditionen tro være fælles opvarmning, og Koldings borgmester Jørn Pedersen vil endnu engang åbne løbet og selv løbe med.

 

Så er du til en frisk gåtur, stavgang eller motionsløb så går det hele løs 2. pinsedag, mandag den 9. juni 2014 kl. 10 - sæt kryds allerede nu.

Mødested/startsted
Adresse: Sportspladsen i Hejls, Hejls Landevej 18, 6094 Hejls, Danmark - [ se kort ]