Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

SKJOLD HJÆLPER 2024

Praktiske oplysninger

Vi skal bruge ca. 15 personer lørdag den 25. maj og gerne 100+ personer på selve dagen søndag den 26. maj. Du er helt klart én af dem :) Jo flere vi er, des nemmere bliver opgaven. Meld dig straks, så vi allerede nu ved, at der er tilstrækkelig mange hjælpere til at gennemføre løbet.

Som medlem af RCM kan du IKKE tilmelde dig som deltager på løbet, i stedet skal du tilmelde dig som hjælper. Klubben kører løbsruten en af søndagene inden løbet.

  • Hvis du tidligere har været hjælper, så sæt X i tilmeldingen hvis du ønsker samme opgave som sidste gang. Ellers skriv i kommentaren, hvis du gerne vil have en anden opgave denne gang.
  • Hvis du ikke har været hjælper tidligere, bliver du introduceret eller kommer sammen med en erfaren RCM'er
  • Vi har brug for alle vores Traffic Officials!. Er du TO så sæt X i tilmeldiingen ud for TO.
  • Hvis du har en bil med trailer, som kan bruges lørdag el. søndag, vil vi gerne vide det i planlægningen (sæt X i tilmeldingen ud for Trailer)


Som hjælper får du en sjov dag sammen med dine RCM-kolleger og vores mange deltagere. Humøret er højt og det er en dag, som i høj grad bidrager til den gode klubånd. Det er selvfølgelig gratis at deltage som hjælper. Du får god forplejning med morgenmad, frokostpakke (hvis du er flagpost) og eftermiddagsmad i skolegården. Desuden en flaske vin som tak for hjælpen.

Spørg gerne, hvis du mangler afklaring inden du tilmelder dig.

Du får alle praktiske detaljer i Bemandingsplanen som vil blive offentliggjort 1-2 uger inden løbet.

Tilmeld dig her på siden.

På Skjoldudvalgets vegne

Peter Tang
tel 4011 4488