Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
08.06.2024 | Karlslunde, Denmark Kalkgravstriatlon

Kalkgravstriatlon finder sted i og omkring den naturskønne Karlstrup Kalkgrav. Både svømning og løb foregår i selve kalkgraven.

For relativt uerfarne svømmere, er stævnet er ideel lejlighed til at høste noget værdifuld erfaring med svømning i åbent vand. Kalkgraven er omgivet af høje skrænter, og således er det azurblå vand altid meget roligt nærmest uanset vindforhold. Yderligere er der masser af pejlemærker i kalkgraven, og det at navigere er også betydeligt nemmere end det typisk er ved svømning i åbent vand.

Cykling foregår på de lokale landeveje, hvor mængden af trafik er meget begrænset. Stævnet er således ideelt til nye triatler - men vi har også flotte præmier til de hurtigste. Et af stævnets varemærker er de mange glade og engagerede hjælpere, som er klar til at bruge hele dagen på at give deltagerne den bedste tri-oplevelse.

Som noget nyt tilbyder vi i år også muligheden for at tilmelde et relay-hold - dvs. muligheden for at gennemføre løbet som en stafet. Et hold består af to eller tre deltagere, der gennemfører som et hold.

Distancer

OL-distance
1500m svømning - 40 km. cykling - 10 km. løb
Start kl. 11:00
Pris : 650 kr.

Sprint-distance ( Sprint-distance Age group non draft DM )
750m svømning - 20 km. cykling - 5 km. løb
Start kl. 11:30
Pris: 450 kr.

Bemærk at det koster 60,00 kr. (Sprint) el. 100,00 kr. (OL) ekstra, hvis du ikke har licens i en klub i forvejen.
Det skyldes at Karlslunde Tri er nødsaget til at indløse en såkaldt EPM-licens hos Dansk Trialon Forbund for ikke-medlemmer.

Betaling og ændringer: 

Bemærk at der oveni prisen lægges et tilmeldingsgebyr på 15 kr.
Tilmelding til Kalkgravstriatlon er bindende og refunderes ikke.
Helt frem til dagen før løbet er det dog muligt at ændre navn på tilmeldingen, ved at bruge det link du modtager ved tilmelding på mail.
Navn på selve start nummer kan kun ændres frem til 10 dage før start!