Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-05-04 | Ganløse, Denmark Egedal Triatlon

Det er forår og sæsonens første triatlon stævne! Giv chancen til at teste formen, grejet og gearet.  

Ganløse Triatlon & Motion lancerer atter det hyggelige triatlonstævne med udgangspunkt fra Ganløse Idrætsanlæg og i skønne omgivelser. Stævnet arrangeres under Triatlon Danmarks stævnevejledning, for at sikre en professionel og sikker afvikling.

Der er to distancer:
Kort - 200m svøm, 9 km, 2 km løb
Lang - 400m svøm, 18 km cykling, 4 km løb

Stævneafvikling:
Der vil være rullende start fra kl. 11.00
Svømning: Der svømmes i Ganløsebadet som er et opvarmet (28C) 25m udendørs svømmebassin.
Cykling: Der køres en rundstrækning på ni km, som køres en gang på den korte distance og to gange på den lange. Rundstrækningen er: Ganløse-Søsum-Slagslunde-Ganløse dvs.: Vestergade-Bygaden-Damvadvej (cykelsti)-Brunhøj-Stenløsevej-Slagslunde Bygaden-Hesselvej-Bygaden.
Løb: ”Ud og hjem” rute: Ud ad Vestergade-Ravnholmvej på stien mod Slagslunde og retur ved vendepunkt 1 km eller 2 km.

Aldersgrænse: Man skal være fyldt 12 år i 2024 for at køre den korte distance og 14 år for den "lange". Der må gerne deltages sammen med en voksen hvor man følges ad.

Deltagergebyr refunderes ikke ligesom det ikke er muligt at overføre. Dog i tilfælde af at stævnet bliver aflyst, refunderes deltagergebyret minus et administrationsgebyr på 25 kr. per tilmelding.