Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-04-24 | Sengeløse, Denmark CHRONO CUP 2024

Chrono Cup 2024 er desværre aflyst

Vi arrangerer er løbet ind i udfordringer i privaten, der gør, at vi ikke har mulighed for at afvikle Chrono Cup i indeværende år. Vi har i flere måneder forsøgt at finde en løsning, men har ikke kunnet finde et setup med de nødvendige ressourcer til at videreføre cuppen på et tilfredsstillende niveau.

Det er derfor med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi er nødt til at aflyse Chrono Cup 2024. Vi er dybt kede af at skuffe jer, men vi vil dog gerne understrege, at vi fortsat arbejder på at finde en løsning, så vi kan genoptage cuppen i dens vante form i sæsonen 2025. Vi vil gerne takke jer for jeres tålmodighed og forståelse i denne vanskelige situation. Vi beklager endnu engang aflysningen af Chrono Cup 2024, men lover, at vi hurtgist muligt vender tilbage med nyt om Chrono Cup version 2025.

De bedste hilsner,
GoRace


Chrono Cup er en serie af enkeltstartsløb, hvor du får mulighed for at teste dig selv og dit udstyr. Alle kan køre med. Der køres på 6 flotte ruter henover foråret og efteråret, som er skræddersyet til enkeltstartsløb. Der vil være tidstagning, god stemning og garanteret sved på panden.

Det eneste du skal sørge for, er at møde op med din cykel og udstyr, fart i benene og det gode humør.

 

Vi kører 6 ruter fordelt henover forår og sensommer! 
Cuppen strækker sig i år over 6 enkeltstartsløb, som ligger mellem april og starten af september. Distancen pr. løb vil være mellem 13-20 kilometer.
De præcise ruter bliver offentliggjort i starten af 2024. Alle ruter vil lægge maksimalt 45 minutters kørsel fra København. Vi kører løb på følgende onsdage, hvor starten går kl. 18.30:

1. afdeling - 24. april.
2. afdeling - 15. maj.
3. afdeling - 29. maj.
4. afdeling - 12. juni.
5. afdeling - 21. august.
6. afdeling - 4. september.

 

Pengene returneres ved aflysning
Ved for lavt deltagerantal eller andre forhindrende forhold der påvirker vores løb i 2024, kan vi blive tvunget til aflysning, og i så fald vil du naturligvis få dit tilmeldingsgebyr retur.

 

Pris og Early Bird-tilbud

Tilmelder du dig inden 1. januar 2024, får du Early Bird-tilbud, hvor du får startnummer til alle 6 løb for 990 kr. (plus 40. kr. gebyrer).
Den normale pris for hele cuppen er 1.300 kr. (plus 40 kr. gebyrer). Prisen er ekskl. chip, som købes separat.

Så meld dig til inden året er omme og spar 310 kr!

Programmet for hver afdeling er:

  • 17.30-18:15 Indskrivning
  • 18:30 – Her går starterne
  • Ca. 20.00 Sidste rytter i mål

Du kan se ruter samt praktisk information inde på vores hjemmeside
https://www.gorace.dk/chrono

_______________________________________________________________________________

Regler
Cuppen er et TRÆNINGS-løb. Ruten vil være opmærket, men alle deltagere skal overholde færdselsloven. Vi holder ikke øje med om nogen snyder, og der bliver ikke delt bøder eller tidsstraffe ud. Drafting er ikke tilladt. Alle skal have lov at måle sig med hinanden, og derfor skal deltagerne så vidt muligt køre på samme betingelser.

Deltagelse i cuppen sker på eget ansvar. Du skal sikre dig, at din ulykkesforsikring dækker dig i forbindelse med uheld. Arrangørerne kan ikke gøres ansvarlig.Du accepterer dette ved at tilmelde dig. Hjelm er obligatorisk! Datoer og ruter er under forudsætning for godkendelser hos relevante kommuner og politi.

Obs: Hvis ikke du har en chip, kan det tilkøbes (kan ikke lejes/lånes). Den koster 100,- og udleveres ved 1. afdeling. Hvis du allerede har chip, indtast venligst chipnummer ved tilmelding.