Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

www.lazenskybeh.cz

 

RENOMIA familyRUN - 4km

Čtyři kilometry, které zvládne celá rodina.

Jedná se o nesoutěžní závod, proto můžeš běžet nebo se jen tak projít a udělat si pěkné dopoledne s pocitem zdravého pohybu.

Závod je určen pro všechny běžce i chodce, včetně dětí (i těch v kočárcích) ideálně v doprovodu rodičů, tetičky, strýčka, babičky nebo dědečka.

 

 

H2WORLD bečvaRUN - 12km

Rychlých 12 kilometrů s jemným převýšením, neboli do Rybářů a zpět. Silniční běh kolem řeky Bečvy po zpevněném povrchu s minimem zatáček a navigačních záludností. Ideální pro běžce, co si chtějí dát do těla a kopečky nemají v lásce. Nejrychlejší žena a muž zregeneruje na víkendovém pobytu pro dva v lázních Teplice nad Bečvou. Nazuj silniční boty a prostě běž.

 

 

HAMMER trailRUN - 25km

Chceš na Beskydskou sedmičku? Je to jednoduché, staň se nejrychlejší ženou nebo mužem v našem horském běhu a startovné na je tvoje. Čeká tě dvacetpět kilometrů povětšinou v nezpevněném terénu a nastoupáš necelých 900 metrů.  Na tento trailík již by to chtělo mít něco málo naběháno.

Pokud nebudeš mít tepovku v oblacích, můžeš se kochat krásnou přírodou nad Lázněmi v Teplicích nad Bečvou.

Garantujeme ti však, že tvoje stehna budou hořet.

 

dogRUN - 4km

Čtyři kilometry, které zvládne každá čivava.

Jedná se o nesoutěžní závod kolem řeky Bečvy, ale my vám čip přidělíme i vám vše změříme. Můžete sprintovat nebo se jen tak “venčit”.

Zůčastnit se může každý velký nebo malý, čtyřnohý mazlíček se svým doprovodem. 

 

 

 

Groups

SportChip.cz