Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-10-27 | Islandsbrygge, Denmark Cph Coast Half 2024

Cph Coast Half 2024.

Den 27.10.2024

Du kan løbe 21 KM som starter på sydvedstpynten kl 10.30 eller ca. 10 km som starter på Islandbrygge og tager dig en tur rundt i byen, se ruten under vores løb på trailman menu Cph Coast Half start tid for 10 km. 11.30. Hvis du køber en busbillet vil der være muligt at blive transpoterer fra Islandsbrygge til Sydvestpynten. Bussen holder ved Halfdansgade nummer 1. Her er det også muligt og lægge en drop bag så man har tørt tøj til når man kommer i mål. 

 

Din baggae bliver opmagasinert på Islandsbrygge. Så du kan skifte tøj når du kommer i mål. I, her er det muligt  lige nu regner vi med at køerer jer til bussen kører præcis kl 09.30 de her chauføre er meget på mth. tidsberegning. Vi anbefaler i tager en masse varmttøj på da der er lidt ventetid ved start.

Når I så smider tøjet ved start samler vi det ind til de hjemløse. Ruterne består i år af skovstier, flade skovstiere det er ikke trail som på Trailman. Det her løb er flad som en pandekage og har også asfalt med på ruen, herunder diget og når vi rammer byen ved mål. Dette løb kan løbes i almindelig løbesko. 

Cph Coast Half er en spændende halvmaraton, der finder sted langs de fantastiske kystlandskaber omkring København. Det er en løbe begivenhed som tiltrækker løbere fra hele verden. 

Med sin unikke rute, der kombinerer Nordeuropas største natur reservat og by mæssigt charme tilbyder Cph Coast Half deltagerne en virkelig mindeværdig oplevelse.

Løbet begynder på Sydvestpynten, hvor løberne begiver sig ud på en rejse gennem naturen og ender i byen. Ruten snor sig langs kysten, her får deltagerne betagende udsigt over Østersøen og maleriske kystbyer.

Cph Coast Half er kendt for sin velorganiserede eventstyring og entusiastiske tilskuerstøtte. 

Depotstationer er strategisk placeret langs ruten og giver væske og energi for at sikre, at deltagerne præsterer bedst muligt.

Uanset om du er en erfaren løber, der sigter mod en personlig rekord, eller en førstegangsdeltager, der søger en mindeværdig udfordring, har Cph Coast Half noget for enhver. 

Begivenheden fejrer ånden af ​​løb og fællesskab og samler individer på alle fitnessniveauer og baggrunde.

Alt i alt lover Cph Coast Half et spændende eventyr, der kombinerer løbeglæde med betagende kystlandskaber og et varmt fællesskab. Det er en begivenhed, der fortsat inspirerer og forener løbere fra hele verden.

 

Når I kommer i mål, er der ligeledes forplejning i form af, chips, sodavand, vand, energidrik etc.. I år vil Butcher Heat også være til stede, løbets deltagere kan benytte saunaen gratis. 

Force majeure

Der gives ikke penge tilbage for løbet, hvis såfremt at vejr og vind gør vi bliver nødt til at forkorte ruten afholder vi Marathon på en kortere rute sålede den vil blive løbe to gange på halv.

Hvis politiet frabeder alt unødtigt udkørsel forholder vi os retten til at afvikle løbet i foråret.

Når du tilmelder dig vores løb, giver du os samtidig ret til at bruge al billedemateriale fra løbene i vores markedsføring. (Posters, flyers, banner, Facebook, Instagram osv.)​

Deltagelse er personlig og må ikke direkte overdrages uden godkendelse fra løbsarrangøren. Ændring af navn eller distance ved videresalg eller overdragelse af startnummer kan udelukkende ske og dette gøres senest 10 dage før løbsstart. 

Bemærk venligst ønske rykke startnummer til næste år, skal dette gøres senest 30 dage før løbsstart.  og vi   giver ikke penge tilbage for køb af startnummer.

Ved overdragelse opkræves du et gebyr på 75 kr. i administrationsgebyr.

 

Ved Flytning opkræves du et gebyr på 50% af løbe prisen i administrationsgebyr

 

Sådan gør du

Skriv en mail til birger@trailman.dk med din kontrakt oplysninger og hvilke løber i skal løbe eller kontakt mig på461

 

Vigtig information, inden du overdrager, flytning eller overtager et startnummer:

Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure.
Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

Jf. dansk lov må billetter ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for.

 

Kontakt for info: td@riskitmedia.com eller 26700461

 

Groups

trailman