Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
14.09.2024 | Aarhus, Denmark Aarhus Bay Triathlon 400-10-2,5

(DER MÅ IKKE KØRES PÅ TRI ELLER ENKELTSTARTCYKEL ELLER BRUGES BØJLER TIL DETTE STÆVNE)

 

Vi byder jer igen, i 2024, velkommen til en festlig triatlondag på Tangkrogen i Aarhus C. Vores triatlon er for alle uanset niveau og erfaring. Det er den perfekte begynder triatlon, men giver også dig som erfaren triatlet en god oplevelse, med en udfordrende rute. Til vores triatlon er der ingen der ser skævt på dig hvis du kommer på din gamle havelåge og skal have gåpauser på løberuten. Vi hepper på alle.  

 

Svømmerute 

Der svømmes på en rundstrækning på 375m med strandstart. Der er cirka 300m fra svøm exit til skiftezonen. Svømmeruten ligger foran Tangkrogen i Aarhus (se kort på hjemmesiden).

 

Cykelrute 

Cykelruten for deltagerne er en sjov og spændende rute på 2 omgange af 5 km. Der er 55 højdemeter per omgang (se kort på hjemmesiden). Hele ruten er afspærret og der er ingen trafik.

 

Løberute 

Løberuten foregår på en ude-hjem rute på Tangkrogen. Der løbes på grus. En omgang er 1,25 km. Der løbes 2 omgange (se kort på hjemmesiden).

 

Yderligere info angående stævnet kan ses på www.aarhusbaytriathlon.com, som løbende vil blive opdateret. I uge op til stævnet vil der blive udsendt detaljeret atlet guide.

 

Præmier

Der vil være præmier til 1,2 og 3 for både herrer og damer.