Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-09-02 | Aarhus, Denmark SPÆN x NABO LØB GADERÆS

FLAD 5’ER PÅ FREDERIKSBJERG

D. 2.9.23 kl. 17.00 på Ingerslevs Plads går starten til SPÆN x NABO LØB GADERÆS.

Først og fremmest, så rammer vi snart de magiske 100 deltagere, men skulle der sidde en eller to derude som alligevel ikke kan løbe, vil vi enormt gerne vide det, og sætte stor pris på en mail til spaen.naboloeb@gmail.com, så en anden evt. kan få startnummeret. Tak.

Ellers så er der ikke lang tid til lørdag, hvor vi skal brænde energi og asfalt af på Ingerslev. Vi glæder os meget til at løbe med jer og drikke en øl bagefter. Vi er nemlig så heldige, at Ebeltoft Gårdbryggeri vil give alle deltagere en øl og Føtex i M. P. Bruuns Gade et stykke frugt. Er man mere til bare vand, er der også det fra Helpwater. Derudover vil der også være en goodiebag til de 100 første tilmeldte.

Vi har selvfølgelig også lidt praktisk information;
Startnummerudlevering er fra kl. 15.30-16.45 herefter har lykkeridderne, som ikke har startnummer mulighed for, måske at få fingre i et overskydende startnummer. Startnumrene vil blive udleveret fra Nabo Kiosk, Ingerslevs Plads 1a, 8000 Aarhus C.

Selve løbet har start og mål på N. J. Fjords Gade (ud fra Café Gaya). Starten går kl. 17.00, men inden start vil vi gerne byde velkommen og holde et minuts stilhed for Emma. 🤍
Vi forventer at alle er i mål senest kl. 17.45, hvor vi i målområdet vil uddele øl, frugt og goodiebags, samt udtrække lækre lodtrækningspræmier fra vores sponsorer. Efter endt præmieoverrækkelse må man gerne trække mod Nabo Kiosk, som har udvidet deres åbningstid til kl. 20 (dog kun drikkevare fra kl. 18).

Startnummeret er udstyret med chip og skal bæres synligt.
Kan man ikke lige huske ruten kan den ses på følgende link;
https://www.plotaroute.com/mobile/routeplayer/2357322?units=km
Ruten er DAF-opmålt, og løbet er anmeldt til Dansk Atletik, hvis man går efter at sætte en officiel PR. Man bedes derfor respektere de opstillede kegler og følge anvisninger af officiels samt pile.

Kommer man i bil er der mulighed for at parkere i området. Det er betalingsparkering.
Mht. toiletter, anbefaler vi at det ordnes hjemmefra eller man benytter byens offentlige toiletter, nærmeste er på Ingerslevs Boulevard ved Go’ Kaffe. Af samme årsag anbefaler vi også at man klæder om hjemmefra.

Vi har ikke som sådan mulighed for bagageopbevaring, men man kan stille sin taske ved start og mål hvor der hele tiden vil være nogen, men det er på eget ansvar.
Vi vil forsøge at tage lidt billeder af alle, som vi også gerne vil bruge på de sociale medier og som Aarhus Festuge må få. Ønsker man ikke det, så skriv gerne til ovenstående mail.

Vi vil forsøge at passe så godt på jer som overhovedet muligt, og der vil derfor være officiels rundt på ruten, men selvom det går stærkt, vil vi blot minde om at færdselsloven stadig er gældende, løbet er på eget ansvar og man skal passe godt på sig selv og hinanden. ❤️

Til sidst vil vi gerne rette en stor tak til dem som har været med til at gøre det her muligt;
En helt speciel tak til;
Aarhus Festuges komSAMMEN

Samt vores sponsorer;
Ebeltoft Gårdbryggeri
Føtex, M. P. Bruuns Gade
Tuborg
Helpwater
Sydhavns Kaffe
Løbeshop
Pizza Propia
Den Gule Café
Mikkeller
Nabo Kiosk
Mammis
Æblet og Gåsen
Jysk Emblem Fabrik
Vinstokken

I anledning af Aarhus Festuge skal der fest i gaderne, og er der en smukkere måde at gøre det, end at tage sin kære nabo i hånden og løbe 5 km. på en pandekageflad rute på det sydlige Frederiksbjerg? Ruten er DAF-opmålt og lægger op til mulighed for en lækker PR.

Alle er velkomne og hele molevitten er gratis og kræver blot tilmelding!

Løbet er sker i samarbejde med Aarhus Festuges komSAMMEN.

Løbet følger de gældende færdselsregler og er på eget ansvar.

 

Vel mødt på lørdag,
SPÆN og Nabo Løb