Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-11-12-2024-03-10 | Gribskov, Denmark The Gravel Series - 23/24

The Gravel Series

 

Præsenteres af Copenhagen Cycling Club

 

Tilmeld dig her

 

Vi gentager i vinteren 23/24 succesen fra sidste vinter. 

Denne gang har vi tre afdelinger med afmærkede ruter, tidtagning, samlet stilling, forplejning og masser af lækkert grus - ALLE kan deltage. Har du en Gravel cykel eller en MTB, så kom og kør med og deltag i "festen" før, under og efter løbene :-) 

 

Alle tre afdelinger køres på omgange varierende fra 8 til 14 km, hvor der køres mellem 70 og 100 minutter i alt. 

 

Der konkurreres i Elite(18-39 år), Master(+40 år) og en samlet klasse for damer. Selvom du er +40 år kan du stadig melde dig til i Elite

 

Alle ryttere starter samlet

 

Vi glæder os til endnu en omgang grus og ballade i skoven

 

  • Afdeling 1 - søndag d. 12 november Gribskov - Start kl. 10.00
  • Afdeling 2 - søndag d. 28 januar Vestskoven - Start kl. 10.00 (Grundet vejrmæssige udfordringer er Vestskoven afdelingen flyttet til d. 10. marts)
  • Afdeling 3 - søndag d. 25 februar Rude Skov - Start kl. 10.00

Løbene køres som en serie, hvor der samles point ved hver afdeling. Ruterne vil primært bestå af "gode" gravel strækninger, men kan indeholde nemmere stykker med singletrack. 

Ved tilmelding får du selvfølgelig adgang til de 3 gravelløb og derudover sørger vi for god forplejning med grill, kage øl og sodavand. Der er fotografer til stede til alle afdelinger der sørger for at forevige de gode momenter. Slutteligt er der gode lodtrækningspræmier fra alle sponsorene

 

Ruten deles via mail sammen med praktisk info, ugen op til hver afdeling. 

 

Prisen for hele serien:

Til og med d. 1 september:  890,-

Fra d. 2 september til d. 1 oktober: 990,-

Fra d. 2 oktober til d. 1 november: 1090,-

Fra d. 2 november til d. 12 november: 1190,-

 

Afhængigt af antal tilmeldte til den samlede serie bliver der muligvis åbnet op for enkelt løbs tilmeldinger umiddelbart op til anden afdeling. Prisen for tilmelding til et enkelt løb bliver 400,- kr.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til endnu en gravel fest!

 

Let's get dirty

 

Al deltagelse er på eget ansvar. Alle ruter er mærket af, men ikke spærret af. Du har selv ansvar for at orientere dig i skovene og tage hensyn til skovens andre gæster. 

Efter tilmelding refunderes beløbet ikke og billetten ombyttes ikke

Aflyses en afdeling grundet Covid-19 restriktioner eller risikable vejrforhold refunderes tilmeldingsgebyret ikke. Risikable vejrforhold defineres som storm med risiko for væltede træer, isslag på stier, eller sne der gør stierne ufremkommelige. Vi vil til hver en tid forsøge at finde en ny dato til afholdelse af en aflyst afdeling