Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-05-05 | Slagerup, Denmark Trailman Summer Series 2024

Trailman Summer Series er vores sommer kombination af 3 løb, som giver dig mulighed for at konkurrere i sommer halvåret, i 3 løb, med samme distancer, hvor du kan konkurrere og nyde at møde andre ligesindede trailløbere. Dine 2 bedste løb afgører din placering. Og vi har 3 distancer, som gør det nemt at finde et niveau der passer til netop dig.

Sidste afdeling af Trailman Summer Series foregår i Lystrup skov, vi er klar med en teknisk og udfordrende rute til dig, vi glæder os til at se dig ved Trailman Summer Series finalen. Vi løber kl 10.00 hvis du skal hente nummmer til den enkelte afdeling kan du gøre det 1 timer før løbet på denne adresse:

Afhentning af startnumre

Startnummer og chip skal afhentes en time før det første løb, her vil du få udleveret et nummer med chip i dette nummer gælder for hele serien.

Smider man det væk og skal have et nyt koster det 35 dkr.

Vi forsætter med timing fra race result dvs. chippen sidder i nummeret.

Skal man være med i cup systemet kræver det man løbe to løb med samme distance, har du løbet alle tre løb er det de to bedste som tæller.

Vi vender tilbage med scorings systemet,

Bemærk

Deltagelse er personlig og må ikke direkte overdrages uden godkendelse fra løbsarrangøren. Ændring af navn eller distance ved videresalg eller overdragelse af startnummer kan udelukkende ske og dette gøres senest 10 dage før løbsstart.

Bemærk venligst ønske rykke startnummer til næste år, skal dette gøres senest 30 dage før løbsstart.  og vi   giver ikke penge tilbage for køb af startnummer.

Ved overdragelse opkræves du et gebyr på 75 kr. i administrationsgebyr.

Ved Flytning opkræves du et gebyr på 50% af løbe prisen i administrationsgebyr

Sådan gør du

Skriv en mail til birger@trailman.com med din kontrakt oplysninger og hvilke løber i skal løbe

Vigtig information, inden du overdrager, flytning eller overtager et startnummer:

Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure.
Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

Jf. dansk lov må billetter ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for.

Kontakt for info: td@riskitmedia.com eller på telefon: 26700461