Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Invitation og information om denne afdeling af Vestcup findes nedenfor

Følg med i Facebook gruppen Rulleskicuppen Vestcup, hvor der bliver lagt invitationer og dato op om stævner og andre relevant informatoin

Generel information om Vestcup og stævneregelement findes her


 

Vestcup Rulleski - 2. afdeling i Horsens

Onsdag den 10. maj 2023 kl. 19:00

 

Horsens Orienteringsklub’ s Skiafdeling byder velkommen til en hyggelig rulleskikonkurrence i landlige omgivelser nord for Horsens.

Deltagere: Alle kan deltage og er velkomne. Der løbes i såvel skøjt som klassisk stil, og ønsker du at deltage på inliners med/uden stave, så kan det også lade sig gøre. Se distancer, klasser, tilmelding og regler mm. her: www.vestcup.dk

Af sikkerhedshensyn er hjelm og briller påbudt.

 

Ruten: Ruten er en ud-hjem rute på små, snoede landeveje i kuperet terræn med smuk udsigt over Nørrestrand, som er en del af Horses Fjord. Nørrestrand har et rigt plante- og fugleliv.

Rutens længde er på i alt ca. 5-6 km, som gennemløbes et antal gange, så alle klasser løber på rulleski i ca. 1 time. Ruten ses markeret med rød streg på kortafsnittet nedenfor. Almindelige færdselsregler skal følges. Der vil være mandskab ved vejkryds og vendinger. Der forventes minimal gennemgående trafik, som adviseres om arrangementet med skiltning og flag.

Mødested/parkering: Vær Kirkes P-plads, Værvej 50, 8700 Horsens, hvor der også er adgang til toilet.

Startsted: Starten går kl. 19:00 som fællesstart. Startstedet er på Nordre Strandvej, som ligger ca. 200 meter nord for P-pladsen. Der udleveres tidtagningschip og numre på P-pladsen.



 

Socialt: Efter løbet er klubben vært ved lidt mad og drikke på Vær Kirkes P-plads. Vi hygger os sammen og nyder den smukke forårsaften!

 

Bad: Der henvises til Husodde Strand i Horsens Fjord, som ligger ca. 4 km væk. Der er en dejlig badebro!

 

Horsens Orienteringsklub er over 50 år gammel og har ca. 275 medlemmer.