Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Kære deltager

Så nærmer tiden sig for Ultraløbet King of Trails by Trailman 2024.

Vi har rykket Kings Of Trails til Hedeland i stedet for Rude Skov. Vi har ikke kunne få den tilladelse vi gerne vil have. Derfor har vi valgt og bruge Hedeland som opfylder de ønsker vi gerne vil have til vores løb.

Derfor er det med stor glæde vi kan meddele vi rykker vores Ultra Løb til Hedeland ved Roskilde og tilbyder nu gratis børneløb med finisher medaljer.

Nedenstående er vigtig information, som du må læse inden løbet, så alle får en god oplevelse på søndag. 

 Vi glæder os rigtig meget til en løbefest i Hedeland den 10. marts   

 

King of Trails Road book.

 

For at undgå stress på løbsdagen opfordrer vi alle, der har muligheden, til at komme og hente deres startnummer i god tid.

Det foregår ved start område Vindingevej 201 4000 Roskilde.   

Du skal hente dit startnummer personligt. Husk at startnumre er personlige og ikke kan overdrages til andre. Det plejer at være hyggeligt og vi glæder os til at kaste håndtegn og hyggesnakke

Startnummeret skal være synligt på fronten hele løbet igennem. Startnummer er med chip så husk at have det med på hele tur ellers for du ikke en sluttid.

Vigtige adresser:

Udlevering af startnumre søndag fra kl 06.00

Start på 54KM kl 07.00

Start på 36KM kl 09.00

Start på 18K og 7K Kl 10.00

 

Børne løb – 10.30

Vindingevej 201 4000 Roskilde

Obligatorisk udstyr på 54 km

Vindjakke. Det skal være en åndbar jakke. Vest eller engangsregnfrakker er ikke ok.

Mobiltelefon. Opladet og tændt. Telefonnummer til løbsledelsen står på startnummeret.

Kop på min. 150 ml. som skal være genanvendelig. Engangsembalage tolereres ikke.

Sygesikringsbevis i tilfælde af en ulykke. Er du udlænding og ikke har et sygesikringsbevis medbringer du kørekort eller anden gyldig billede ID 

Udstyret kan blive checket på dagen… Manglende udstyr medfører diskvalifikation. Og lad nu være med at skrive til os i dagene op til løbet og spørg om du virkelig skal have din vindjakke med når nu DMI lover solskin. Alle 4 ting er obligatoriske hele vejen til alle vores løb

Praktisk info

Ruten består af blandet underlag, lige fra sand til lækre singletracks, bredere stier, grusvej og asfalt. Hvis det er vårdt op til og under løbet kan det godt være temmelig glat. Vi anbefaler en komfortabel trailsko, men løbet er blevet gennemført i alt fra bare tæer til tykke skumsko unden mønster. I selve målområde må I have jeres egne ting stående, du kan med fordel pakke en taske med du har brug for. Det gælder for alle distancer med flere ruder.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden rigtig alvorligt og det er vigtigt at vi hjælper hinanden her. Du har pligt til at hjælpe medløbere (og andre på ruten) i problemer. Er det alvorligt skal du ringe 112. Ved mindre skader og uheld skal du ringe til det kontaktnummer 30219558. Vores “fejeblad/sweeper/scoupa” bevæger sig langsomt med 6 km. i timen (gang tempo) bagerst. Bliver man overhalet af denne er man ude af løbet. Målet bliver lukket efter 10 timer kl. 17.00.

Tag fornemmelsen for underlaget med i betragtning, når du vælger sko til løbet, og sæt evt. farten ned på de mest tekniske passager.

Hvis du udgår

Skulle du af den ene eller anden grund udgå af løbet SKAL du ringe til kontaktnummeret 30219558 og dit startnummer og fortælle at du udgår. Tager vi ikke telefonen pga. travlhed eller manglende mobildækning, læg da venligst en besked eller send en sms. Gør du ikke det, bliver det store store eftersøgningsarbejdet skudt igang på din bekostning. Det er dit eget ansvar selv at sørge for videre transport.

I depoterne

Der er høflig selvbetjening i depoterne. Husk at der også skal være til de løbere som kommer efter dig. Der udleveres kun væske i egen kop (eller i dine dunke, væskeblære mv.) så husk en foldekop eller lign. på minimum 150 ml. Vi serverer vand, sportsdrik, , chips og cola. Du skal selv medbringe energi (gels, barer osv) til hele løbet… Der kan ikke indleveres personlig forplejning eller dropbags til depoterne undervejs. Det er “kun” 18 km, 36 km, 56km  km. så du klarer den

Private depoter

Det er ikke tilladt at modtage hjælp (uden for depoterne) som ikke er tilgængelig for alle. Det vil sige at du ikke få ekstra tøj, mad, drikke osv. fra venner og familie ude på ruten. Men moralsk støtte og indkøb i kiosker undervejs er selvfølgelig tilladt. Umiddelbart før og efter depoterne er der mulig at få hjælp fra familie og venner. Her kan du få alt den hjælp du ønsker, så længe flowet ind og ud af depotet ikke forstyrres.

Efter løbet

Resultaterne bliver opdateret live. Linket til resultaterne ligger vi ud på Trailman´s facebooksider på løbsdagen. Det er også her vi vil poste billeder undervejs som dagen skrider frem.

Har du spørgsmål inden løbet skal du bare fyre løs på birgerj@live.dk eller birger@trailman.dk             

Har du noget på dagen griber du bare fat i en official og spørger løs…

DET VIGTIGSTE: “Det er bare noget vi leger”

 

Groups

trailman