Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
23 april 2023 Zwaakse Weel Loop
 
Lopen voor de goede doelen van de ROPARUN
Het ZR running team, een loopteam van medewerkers van Zeeland Refinery en deels bestaande uit leden van AV’56 wil geld inzamelen voor goede doelen van de ROPARUN. Daarom organiseert het, ondersteunt door AV’56, deze loop in het mooie natuurgebied de Zwaakse Weel in de Zak van Zuid-Beveland.
 
Locatie:
Het start - en eindpunt is bij het infopunt Zwaakse Weel van Natuurmonumenten waar u geïnformeerd wordt over het werk en de recreatiemogelijkheden in dit gebied. 
Adres: Zwaaksedijk 5, Kwadendamme.
 
Programma hardlopen:
14:30 6,4km
14:30 15km
 
Wandelen
Tevens is er de mogelijkheid tot het wandelen van drie afstanden. Er zijn routes uitgezet van 8 en 11km. Het is ook mogelijk een combinatie van de twee routes te wandelen. Vanaf 09:00 kan er gestart worden.
 
Inschrijven
Hardlopen
Vooraf inschrijven t/m 21 april 18:00 via https://my.raceresult.com/237503/. Kosten € 8. Inschrijven ter plaatse is voor het hardlopen niet mogelijk.
 
Wandelen
Inschrijven ter plaatse. Kosten € 5.
 
Prijzen
Ereprijzen voor de eerste drie mannen én vrouwen op beide afstanden.
 
Het goede doel
De opbrengsten komen ten goede aan de goede doelen van de ROPARUN met als missie: ‘’Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Zie voor meer informatie https://roparun.nl/nl/over-roparun/het-goede-doel/.
 
De ROPARUN 2022 vindt plaats in het Pinksterweekend van 27 t/m 29 mei. Het ZR running team zal hier net als vele andere teams van start gaan