Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-04-17-2023-10-03 | København S, Denmark Christianshavnermilen 2023
BEMÆRK - tidstagning med chip i denne sæson!

Christianshavnermilen er et hyggeligt motionsløb afviklet som et serieløb med 7 løb fra april til oktober - man kan deltage i hele serien og teste den månedlige form eller blot deltage i enkelte løb. Løbet er for hele familien - der er plads til alle, uanset niveau og alder. Løbet er Amager Atletik Clubs traditionsrige motionsløb - siden starten i 1993 er der afholdt hele 194 løb, og det er 29. sæson.

Hvornår
Altid mandage: 17. april - 15. maj - 12. juni - 3. juli - 21. august (NY dato) - 4. september - 2. oktober,
kl. 18.30 (NB: kl. 17.30 i oktober).

Hvor
Start og mål ved Christmas Møllers Plads - ruten går gennem naturskønne omgivelser omkring Christianshavn, Volden, Holmen og Christiania.

Distance
7,532 km - en gammel dansk mil.

Tidtagning

BEMÆRK, som noget nyt er er tidstagning med chipsystem. Det betyder, at modsat tidligere skydes løb i gang samtidig for såvel kvinder som mænd. Der opfordrer dog til, at man ved løbsstart placerer sig efter forventet løbetid, så løb afvikles så smidigt som muligt - der vil ved start være opsat markering efter forventet sluttid.

Startgebyr / tilmelding

Deltagelse i hele seriens 7 løb: DKK 510 (inkl. gebyr), deltagelse i enkelt løb DKK 110 (inkl. gebyr). Tilmelding på løbsdagen er også muligt fra kl. 17.00 (kom i god tid).

OPDATERET PRIS PR. 1. JUNI: løb resten af serien (5 løb) for DKK 425.

For tilmelding af større grupper eller firmaer, så skriv til amageratletikclub@gmail.com for nærmere information.

Startnummer

Startnumre skal afhentes ved løbsstart (husk at møde i god tid). Løbere der er tilmeldt hele serien, skal benytte samme startnummer hele året. Ved mistet nummer kan nyt nummer købes i sekretariatet på dagen for DKK 25. Løbere der tilmelder sig et enkelt løb, smider blot startnummer ud efter løbet. Startnummeret skal sidde synligt på brystet under hele løbet.

Klasser, præmier og jubilæer
7 klasser for M/K: -14 år, 15-29 år, 30-39 år, 40-49 år, 50-59 år, 60-69 år og 70+ år - der er p
ræmie til de tre bedste i hver klasser efter sidste løb, hvor de bedste 4 løb tæller.

Lodtrækningspræmier ved alle løb.

Alle der har deltaget i 25-50-75-100-125 gange i løbet, modtager vin som gave - jubilæumsvin uddeles ved sidste løb i oktober.

Resultater
Resultater kan ses live på my.raceresult.com/229469/results, mens lister fra tidligere år kan ses på https://amageratletik.dk/klub/amager-atletik-club/sider/resultater-fra-tidligere-ar/

Ansvar
Færdselsloven er gældende, og man deltager på eget ansvar.

Andet

Bagage kan opbevares i telt opsat i start/målområdet. Der er frugt samt vand/saft efter hvert løb.