Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-01-28 Amarmino Vintermaraton Basic 2023

Amarmino Vintermaraton Basic 2023

Ved 4. udgave af Amarmino Maraton oplever vi Amagers naturskønne vandrerute "Amarminoen" i vinterudgaven.

 

Den officielle Amarmino-vandrerute er 26 km. Vi lægger godt 16 km til den officielle vandrerute og har en varieret og naturskøn maratonrute Amager rundt. På de første 16 km løber vi igennem Sundbyerne Amager Strandpark. Vi passerer forbi Lufthavnen og fortsætter ned langs kysten ned til Dragør. I Dragør rammer vi den afmærkede Amarmino-rute, som vi følger resten af vejen mod mål.

 

Start og mål: Rundkørslen ved DR-byen, hvor der er parkering, tæt på metrostationen DR Byen.

 

Mødested: Parkeringspladsen ud for Metro-stationen. 

 

Rute: Ruten er afmærket fra 16 km-mærket til mål dvs. på de sidste 26 km. Løbet er som udgangspunkt et gps-løb. Dvs. du løber efter en gpx-fil, som du downloader til dit ur.

 

Forplejning: Løbet er selfsupported. Der er ingen depoter. Du har selv det med, du skal bruge. Der kan tappes vand ved Dragør Fort (16 km) og ved Kongelundsfort (26 km).

 

Der er medaljer til alle gennemførende.

Besøg løbets hjemmeside
Følg løbet på Facebook

 

Ansvarsfraskrivelse

Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet. Tilmeldingen er bindende. Startgebyrer refunderes ikke og kan ikke anvendes ved andre løb.