Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Zondag 2 oktober 2022 organiseert de Lopersvereniging Groenlo voor de 34e keer de Kaak Kanonsloop door het historische Achterhoekse vestingstadje Groenlo. Handig om te weten:

Start- en finishlocatie: Maliebaan / Wheme bij de Muziekkoepel in Groenlo

Programma:

10:00: Sponsor Obstaclerun (basisscholen Groenlo)

11:00: Start Kaak Kanonsloop 5 km & 10 km

Na afloop wedstrijdonderdelen, rond 13:00: Prijsuitreiking

Parcours:

Het parcours loopt langs de Groenlose gracht en het stadspark de Grolse Weiden, waarbij onze verkeersregelaars er voor zorgen dat u veilig over het parcours wordt geleid. Deelnemers voor de 5 km lopen 1 ronde, de 10 km gaat over 2 ronden. De route is te bekijken op Strava en Afstandmeten.nl.

Tijdsregistratie:

Op beide afstanden van de Kaak Kanonsloop wordt gebruik gemaakt van het tijdsregistratiesysteem van Race Result. De chips zitten achterop het startnummer bevestigd. Draag het startnummer boven je kleding! We gebruiken de chips en startnummers opnieuw, daarom worden de startnummers met chips meteen na de finish ingenomen door de organisatie.

Parkeermogelijkheden:

  • Parkeerterrein Wheme
  • Parkeerterrein Boompjeswal
  • Parkeerterrein Kerkwal

Parkeren op het parkeerterrein Maliebaan is niet mogelijk, daar loopt het parcours over heen.

Inschrijven:

Enkele inschrijving: De online voorinschrijving voor een enkele inschrijving sluit vrijdag 30 september om 23:59 uur. Het inschrijfgeld wordt via een éénmalige incasso geïnd. Na inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat; deze is te vinden in basisschool 't Carillon, Wheme 30. Bij de na inschrijving kan er alleen contant betaald worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Bedrijven: Voor de online voorinschrijving voor bedrijven kun je contact opnemen met Gijs van Dongeren via kanonsloopclinic@outlook.com of 06 13 97 69 76. De minimale deelname voor bedrijven is 3 personen.

  • Kosten inschrijving 5 km: EUR 5,- (voor- en na inschrijving)
  • Kosten inschrijving 10 km: EUR 7,50 (voor- en na inschrijving)
  • Kosten bedrijvenloop: p.p. hetzelfde als voor de 5 en 10 km
  • Clinicdeelnemers: inbegrepen bij de kanonsloopclinic

Afhalen startnummers:

De startnummers kunnen op de wedstrijddag vanaf 09:30 bij het wedstrijdsecretariaat worden afgehaald; de startnummers worden niet toegestuurd. Zorg dat je op tijd bent, er wordt niet afgeweken van het tijdsschema!

Verzorging:

Bij de finish is er een waterpost en diverse soorten fruit aanwezig. Er is tevens een EHBO post aanwezig.

Eigen risico:

Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie stelt alles in het werk om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of diefstal en adviseert waardevolle spullen thuis te laten.

Prijsuitreiking:

De prijsuitreiking zal zo spoedig mogelijk na afloop van de verschillende wedstrijdonderdelen plaats vinden, rond 13:00. Voor de snelste drie mannen en vrouwen op elke afstand zijn er mooie prijzen te winnen. Het snelste bedrijf ontvangt naast een prijs ook een wisseltrofee.

Uitslagen:

De uitslagen van de verschillende wedstrijdonderdelen zullen zo spoedig mogelijk op de website van de Lopersvereniging Groenlo worden geplaatst: https://www.lvggroenlo.nl/kanonsloop/

Foto- en videomateriaal:

De organisatie van de Kanonsloop behoud zich het recht voor om foto- en videomateriaal te gebruiken van de Kaak Kanonsloop in de media.