Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2022-08-28 | Aalten, Netherlands Ronde van de Achterhoek Recreanten Race

De Online inschrijving is gesloten, Je kunt nog ter plaatse inschrijven! (tot beide races vol zitten)

‘Fietsgroep ’t Muurtje’ Recreantenrace A en B tijdens de Ronde van de Achterhoek 2022.

Na het succes van de afgelopen jaren bij de Ronde van Bredevoort met veel deelnemers uit de regio, is er ook een recreantenrace tijdens de Ronde van de Achterhoek op zondag 28 augustus. Ga jij de wielerstrijd aan met je vrienden, kennissen, collega’s of familie? De Recreantenrace is voor iedereen toegankelijk en er vinden twee starts plaats. Hierdoor kunnen wij meer fietsers de mogelijkheid bieden om deel te nemen en blijft het veilig en leuk voor iedereen.

Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor een start in de Recreantenrace A of de Recreantenrace B en voor beide categorieën wordt een aparte eindstand opgemaakt.

Ben jij net gestart met fietsen of is dit de eerste keer dat je deelneemt aan een wedstrijd, dan adviseren wij jou om je in te schrijven voor de A categorie. Ben jij wat meer getraind en kun je gemakkelijk 33 kilometer per uur fietsen in een groep, dan adviseren wij een inschrijving voor de B categorie.

Het programma op zondag 28 augustus 2022 ziet er als volgt uit:

13.00 uur Recreantenrace A (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace A kan de snelheid van <33 km/h worden aangehouden.

13.45 uur Recreantenrace B (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace B kan de snelheid van >33 km/h worden aangehouden.

Fietsgroep ’t Muurtje maakt de indeling voor de definitieve start en is doorslaggevend in de categorie waarin jij deelneemt. Het afhalen van het rugnummer kan op de dag zelf. De inschrijfkosten van €10,- (Inclusief 1 consumptie) kunnen direct contant worden betaald.