Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2022-05-15 | Aalten, Netherlands NRPU games 2022

Hoi NRPU gamer!

Wat super dat je bij de aanmeldpagina van NRPU games 2022 terecht bent gekomen.
Nu rest alleen de inschrijving nog!

Zeven studenten van het Saxion, waaronder onze eigen sportmarketeer Michiel Wellink, vormen een perfect organisatiecomité.
Zowel mensen met als zonder een beperking zijn van harte welkom om hand in hand te sporten. Het doel van het sportgala is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting (NRPU) om zo mensen met een beperking barrière vrij naar een festival te kunnen laten gaan maar uiteraard nog veel belangrijker; een onvergetelijke dag voor elke deelnemer!

Tijdens het programma krijg JIJ als deelnemer verschillende aangepaste atletiekonderdelen voorgeschoteld, om te ervaren hoe het is om te sporten met (of juist zonder) een beperking.
Hier wil je bij zijn! 

Programma:

De inloop is vanaf 14.00 uur , het zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Aan inschrijving zijn geen kosten verbonden maar omdat het de stichting betreft is een donatie meer dan welkom. Donaties komen volledig ten goede aan de stichting.
Elke deelnemer is welkom, van jong tot oud en groot tot klein. KOMT DAT ZIEN!

De locatie:

Accommodatie AVA’70
Bredevoortsestraatweg 110A
7122MH Aalten

We willen jullie indien mogelijk vragen zo veel mogelijk met de fiets te komen. Op het terrein van AVA is er voldoende parkeergelegenheid. Kom je toch met de auto? De grasweide aangrenzend aan de accommodatie wordt ter beschikking gesteld voor auto’s. Volg hierbij de aanwijzingen van verkeersregelaars op.

Aangaande de sponsorloop:

In de bijlage vind je het sponsorformulier. Voor alle deelnemers; print deze uit en laat de gegevens invullen door joúw sponsor(en)! Uiteraard voor het goede doel, dus doe je best en laat je voor een zo hoog mogelijk bedrag sponsoren. De sponsor met het hoogste sponsorbedrag maakt kans op een daverende prijs, gesponsord door een Achterhoekse ondernemer. 

Je kunt zowel per ronde als voor een vast bedrag gesponsord worden. Vaste bedragen kunnen op de 15e aan de organisatie overhandigd worden, bedragen per rondje mogen in de week na afloop bij AVA’70 worden ingeleverd. Maandag tot en met vrijdag tussen 17 en 21 uur, in de speciale NRPU-cashbox in de kantine.

Vragen, onduidelijkheden?

Schroom niet, neem contact op met de organisatie. We zijn er om onduidelijkheden weg te nemen en het jullie zo leuk mogelijk te maken. Stuur gerust een berichtje! info@nrpugames.nl

Ontzettend veel sportplezier toegewenst, heel graag tot ziens op 15 mei in het prachtige Aalten!

Team NRPU games,
Mick, Marit, Régy, Isa, Erik, Michiel, Rosalie