Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
26.03.2022 | Sæby, Denmark LØB 4 UKRAINE

LØB 4 UKRAINE

26.03.2022     kl.10.00 - 15.00


Velkommen til støtteløbet.
Run & Walk

Behovet for hjælp til Ukraine er enormt. Hvad kan vi gøre...? Efter at vi alle har ryddet klædeskabene for overskydende vintertøj til de stakkels Ukrainere - hvad er så det næste vi kan gøre... ? Vi kan støtte dem som har muligheden for at hjælpe og operere i det krigshærgede land. Vi har valgt at støtte Ukraine sammen med jer...hvor alt overskud fra løbet går til  -   MSF Læger Uden Grænser
Lige nu sender de forstærkninger til de medicinske teams i Ukraine, så de kan komme til at hjælpe de mennesker, der akut har brug for det. Da hundredtusinder allerede er flygtet fra deres hjem, er der også sendt katastrofehold til nabolandene Polen, Moldova, Ungarn, Rumænien og Slovakiet for at kunne hjælpe de mennesker, der nu er på flugt.
 

Startsted 

Torvet i Sæby danner rammen om arrangementet Løb 4 Ukraine.  Starten og mål er midt på gågaden. Det er muligt at starte på 3 forskellige tidspunkter, dette gælder for alle distancer, er du frisk så tilmeld dig gerne på mere end en start. Vær en del af dette Spontane og noget som vi ikke i vores vildeste fantasi havde drømt om, men nødvendige Nonprofit støtteløb. 

Vent ikke med at tilmelde dig.. det er nu det sker......så ordet at vente giver ingen mening som verden ser ud lige nu........                        .

Har du ikke mulighed for at deltage på dagen...Tilmeld dig alligevel... og løb for dig selv eller sammen med vennerne på din helt egen rute når du har tid. Efterfølgende indtaster du nemt din sluttid i linket som du får, når du har tilmeldt dig - diplom kan herefter udskrives. Startnumre, medaljer og badge skal/kan afhentes ( kun hvis du ikke deltager på dagen) i dagene op til løbet Adresse: Søvangsvej 13  9300 Sæby

Det vigtigste er: Du er registreret her under løbet som deltager i støtteløbet Løb 4 Ukraine. 

DISTANCER:

21.1 km  - 15.9 km  - 10.6 km  - 5.3 km           

Program:  

Kl:      09.00     Udlevering åben for startnumre

Kl:      10.00     Start 21.1/15.9/10.6/5.3 km

Kl:      11.00     Start 21.1/15.9/10.6/5.3 km                                                                                                                                       

Kl:      12.00     Start 21.1/15.9/10.6/5.3 km

Ruten:

Der løbes på en rundstrækning på 5.3 km. Det er samme rute som normalt bruges til Sæbyløbet Knæk Cancer. Her får I set Sæby Vandmølle, den gamle by gennem Algade, havnen, strand promenaden, skoven med den idylliske å som snoer sig frem mod midtbyen. Her løber man de sidste 200 meter gennem gågaden frem mod målet på torvet.
For at give alle deltagere en endnu bedre oplevelse, har vi valgt at ændre lidt på afviklingen i forhold til den normale løbsafvikling på denne strækning. Når deltagerne kommer ned i skoven og løber/går  langs åen, er der en ændring fremme ved Rottehullerne( hvor du løber under vejen) her deler ruten sig nu - så der nu er to muligheder at nå det sidste stykke frem mod målet. Dette giver en afveksling for dem som løber ruten mange gange, samt ved at tilkoble denne gren til ruten, bliver ruten nemmere.

 

Pris:  125.00 kr  Uanset distance

 

DU FÅR:

Fællesskab / Flot rute / Badge / Startnummer / Medalje / Depotforplejning / Tast selv sluttid / Diplom print selv / Bagageopbevaring

 

Se ruten:  Tryk her

              
Toilet:   Der er toiletter på torvet

Parkering: Gode parkeringsforhold over hele byen                                                                                                                               

Lokation:   Vestergade 19  9300 Sæby