Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2022-06-19 | Aarup, Denmark De Tre Toppe

Et nyt og spændende oplevelsesløb med unikke natur- og kulturoplevelser.

Har du lyst til en helt speciel oplevelse i naturen? Så meld dig til dette løb, der vil være optur, højdemeter, flot natur og et smukt udsyn over Højfyn. Du vælger selv om du vil løbe en halvmaraton (21 km) eller om du vil løbe eller gå 8,5 km.

"TreToppe" går i varieret terræn, på stier, veje, bakker og skovbund, og du kommer op på enten to eller tre flotte toppe: Frøbjerg Bavnehøj, Dyred Banke og Brændholt Bjerg.

Løbet er en del af Kulturfesten i Frøbjerg, hvor der vil være aktiviteter for både børn og voksne, bl.a. musik, madkultur og scenekunst i start/målområdet.

Se ruterne og stemningsbilleder på hjemmesiden: TreToppe.dk

 

Tid og sted:
Søndag den 19. juni 2022 kl. 10. Starten går fra parkeringspladsen ved Frøbjerg Bavnehøj, Bavnehøj 1, 5560 Aarup. Afhentning af Startnumre kan ske samme sted fra kl.9.00.

 

Distancer:
Løb:   

8,5 km (To toppe: Brændholt Bjerg og Frøbjerg Bavnehøj)

21 km (Tre toppe: Frøbjerg Bavnehøj, Brændholt Bjerg og Dyred Banke)

Gang:
8,5 km (To toppe: Brændholt Bjerg og Frøbjerg Bavnehøj)

                    

Pris:

110 kr. for voksne

35 kr. for børn (0 – 14 år)

 

Terræn og vejvisning: 
Ruterne går i meget varieret terræn med forskelligt underlag undervejs: Asfalt, grus- og skovveje, græsveje og stier. Afmærkning fremgår med markeringspile, og der vil ligeledes være bemandede poster visse steder undervejs. Der vil ikke være km-skilte på ruten.

 

Depoter:
Husk at medbringe din egen kop til depoterne
 
På 8.5 km ruten er der depot ved 5 km.
På 21 km ruten er der depot ved 5, 9, 13 og 17,5 km.

 

Forplejning:
Efter løbet vil der være lidt at spise og drikke samt en lokal godtepose til alle deltagere.

 

Et bæredygtigt løb – HUSK din egen foldekop
Vi ønsker et bæredygtigt løb, og derfor sætter vi så få aftryk som muligt, både i naturen hvor vi færdes, og også i forhold til det vi forbruger i forbindelse med arrangementet. Der må selvfølgelig ikke smides skrald i naturen og som deltager medbringer du din egen kop til løbet. Hvis du ikke har en foldekop, er det muligt at købe en blød foldekop til 20 kr hvor du henter dit startnummer. Den er nem at have med i lommen til brug ved depotet, bagefter løbet og igen til senere lejligheder, hvor du har brug for en tår at drikke på farten.