Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
09.06.2022 | Hjørring, Denmark Erhverv Hjørring Stafet 2022

Erhverv Hjørring Stafetten 2022

Torsdag d. 9. juni kl. 17.00 - Børge Christensens vej (Fiber Hallen), Hjørring. Gå-holdet sendes afsted kl. 17.45 og løbeholdet kl. 18.00.

Med Erhverv Hjørring Stafetten skaber vi igen rammerne om en dejlig aften med frisk luft, motion og hyggeligt samvær med kollegerne fra jobbet, med løbekammeraterne, med venner og med familie.

Der åbnes for tilmeldinger d. 01/04/22, - der er begrænset antal pladser og først-til-mølle gælder! Tilmeldingen lukkes 30. maj kl 12:00 eller når der er udsolgt.

 

RUTER

Alle kan være med – ikke kun dem, der godt kan lide at løbe. Erhverv Hjørring Stafetten består nemlig både af et stafetløb på 4 x ca. 4,2 km samt en gå-rute på 1 x ca. 6,8 km. På gå-ruten går holdet samlet turen, som er tilrettelagt så alle kan være med. Der skal være 4 personer på hvert hold, uanset om man løber eller går.

4,2 km Løberute: Løberute

6,8 km Gårute: Gårute

 

HOLDENE

Lav firmahold – gerne flere pr. virksomhed/arbejdsplads - der kan konkurrere mod hinanden. Tag alle med, også dem der helst vil gå, og brug arrangementet til et anderledes firmaevent.

Erhverv Hjørring Stafetten er dog ikke kun for virksomheder. Det er for alle, der har lyst til at være med. Både de trænede og de knapt så trænede.

Der er professionel tidtagning, både individuelt for stafetløbet og samlet, og resultaterne kan hentes via din mobil lige så snart du er i mål. Der bliver ikke kåret nogen vinder af løbet, og der er ingen præmier. Du konkurrerer mod dig selv og dine holdkammerater - og måske mod andre hold som du og dine holdkammerater har udfordret – og du vinder glæden ved en dejlig, frisk aften i godt selskab.

 

PRIS

Deltagelse koster kr. 1000 inkl. moms pr. hold bestående af 4 personer. Der gives rabat til medlemmer af Erhverv Hjørring, således at de kan tilmelde sig for kr. 900 inkl. moms pr. hold.

Priserne gælder både for hold der løber, og for de hold der går. Rabatten opnås via en rabatkode, som du får via medlemsskab af Erhverv Hjørring.

Udover deltagelse i løbet inkluderer prisen lækker grill mad fra Badboy Butcher BBQ. Til maden er også inkluderet 1 stk. drikkevare (1 glas vin, 1 øl eller 1 vand pr. person).

Ønsker man ekstra drikkevarer, kan disse tilkøbes kontant eller via mobilepay på dagen. Det er også muligt for virksomheder at få drikkevarerne faktureret efterfølgende, blot vi ved det på forhånd. Skriv til kontakt@erhvervhjoerring.dk, hvortil det skal faktureres - vi registrerer ved baren, hvad der skal skrives på regningen.

 

PRAKTISK INFO

Der er mulighed for opsætning af egne pavilloner under løbet, hvis det ønskes. Spisning foregår i fiberhallen.

Øvrig praktisk info udsendes på mail til tilmeldte.

Hvis der opleves problemer med at rette deltager-data, kan der sendes en mail med rettelserne til liufloeb@gmail.com

Vi tager forbehold for ændringer grundet corona-situationen, og følger naturligvis de gældende restriktioner.

 

BEMÆRK VENLIGST AT:

  • Deltagelse i Erhverv Hjørring stafetten er på eget ansvar.
  • Deltagergebyret refunderes ikke i tilfælde af udeblivelse eller anden form for manglende deltagelse.
  • Vi har ret til at bruge billeder eller film udgivet på nettet fra Erhverv Hjørring Stafetten på vores hjemmeside eller Facebook side.
  • Vi gemmer mailadresser til fremtidige tilbud, nyhedsbreve eller anden form for kontakt.
  • Man skal være min 18 år for deltagelse i Erhverv Hjørring Stafetten