Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-08-21 Run O'clock 2021

Kan du løbe knap 7 km i Rebild National Park på en time?

Og kan du gøre det time efter time – ja så se med her!

Den 21. august holder vi det vildeste trailløb i noget af det ypperligste natur Danmark har at byde på. Her har du mulighed for en helt særlig løbe-oplevelse i Rebild Bakker, hvor det sociale og hyggelige ved løb er i højsædet.

Run O’Clock er et ‘backyard ultra’-inspireret løb for alle

Løbet afvikles efter ’Backyard Ultra’ konceptet, hvor ruten på 6,7 km skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter vi forfra på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.

Den eneste pause du får undervejs er tiden fra at du kommer i mål og til næste omgang starter. Dvs. løber du omgangen på 50 minutter, så kan du flotte dig og holde 10 minutters pause inden det går løs igen.

Så længe du når rundt indenfor en time må du blive ved – vi andre stopper efter 15 timer (100 km), men lad dig endelig ikke stoppe af det, hvis du ikke har fået nok af skønne Rebild Bakker på det tidspunkt!
 

Et unikt løb kræver en unik medalje

Derfor har vi lavet Danmarks, måske, længste medalje! Udover selve medaljen får du ét vedhæng for hver omgang du klarer - og løber du alle 15 omgange, så står du lørdag aften med en medalje på 57,5 cm om halsen :)

Lidt om det praktiske

Løbet skydes i gang kl. 08.00, hvor op imod 250 deltagere sendes ud på ruten, der snor sig igennem Rebild Bakker og Rold Skov.
Der vil være ca. 200 højdemeter per omgang, så jeg tør godt give garanti for ømme ben dagen derpå, særligt hvis man ikke er vant til at løbe i kuperet terræn.

På Operapladsen, hvor start og mål området også ligger, vil der være mulighed for at opstille egne telte, hvor den sparsomme pause kan bruges i skyggen. Løberne har nemlig kun pause fra de kommer ind på en omgang til næste klokketime.

Det får du

Startnummeret koster 350 kr. (+ gebyr) og for det får du:

  • En helt unik løbeoplevelse i noget af Danmarks smukkeste (og også lidt kuperet) natur
  • Personlig medalje der viser, hvor mange omgange du har løbet
  • Startnummer med chip
  • Professionel tidstagning
  • Markeret rute
  • Super lækker soft cup fra Triatland
  • Mulighed for opstilling af pavillon eller telt i camp området 
  • Camp område med hyggelig stemning og god trail-karma
  • Toiletfaciliteter
  • Lækkert depot i camp området, hvor depoterne kan fyldes op imellem omgangene