Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Testa dina gränser på en 5872 m lång flack asfaltsbana i områdena Östermalm och Drevsta i Kristinehamn!

Nyhet i år, även halvmaraton

Deltagarplakett, Återhämtningsmål samt Goodiebag till alla som går i mål!

Bansträckning: Start och mål sker i Östermalmsparken i anslutning till Vipans Förskola, rundslinga på ca 5,8 km. Loppet är sanktionerat samt kontrollmätt av certifierad förbundsbanmätare. Vätskekontroll varje varv. Tidtagning utförs av Västerås tidtagning. Banrekordet på 2:35:41 sattes 2020.

Bord för egen medtagen dryck/energi kommer finnas tillgängligt vid varvningen.

Priser: Pris till 1:an, 2:an och 3:an i bägge klasser.

Avgift: 400 kr. Betalning sker med swish i samband med anmälan till nr 123 432 51 30 (IFK Kristinehamn Friidrott), skriv Mara och ditt namn som meddelande. Avgift betalas tillbaka vid avanmälan pga sjukdom.

Nummerlappar: Hämtas ut på tävlingsdagen mellan kl 09:00-09:45 vid startområdet. Nummerlapparna kommer ha ett chip vilket möjliggör deltider samt att man kan följa respektive löpare via en hemsida.

Corona: På grund av rådande omständigheter har vi satt en maxgräns på deltagare till 150. Ändras restriktionerna till det hårdare tillämpar vi turordning från anmälan vid begränsning av deltagare. Publik tillåts bara om riktlinjerna från myndigheter eller region Värmland tillåter det. Notera att banan går på allmänna vägar och man kan komma i kontakt med folk. Toaletter och möjlighet att tvätta/sprita händer kommer finnas vid målområdet, som för övrigt passeras varje varv. Sjukvårdare kommer att finnas på plats. Vi utför loppet i enlighet med gällande rekommendationer från FHM.

Drevsta Halvmara: Man springer drygt 3,5 varv på samma bana samtidigt som maratonet men med en annan startplats. Starten är på vägen mellan Nordic Husbilar och Dreimars åkeri. Sträckan är kontrollmätt och sanktionerad. Avgift, anmälan, priser mm är densamma som för maraton, ange i anmälan om ni vill springa den kortare sträckan.

Omklädningsrum: Vi har tyvärr inte möjlighet att ordna med omklädningsrum i anslutning till loppet. Evenemangstält på målområdet kommer att finnas att förvara kläder och tillhörigheter i.

Huvudsponsor Skoglöfs bil VW

Övriga sponsorer: ICA MAXI, Niklasdamms Handelsträdgård, Intersport Kristinehamn, Wermlands brygghus, Ekman event och Nordic toilet

Parkering: Flertalet parkeringar finns vid Vipans Förskola samt enligt allmänna regler i Östermalm.