Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-08-26 | Nørup, Denmark Engelsholm Slotsløb

Information om Engelsholm Slotsløb 2021

2021-udgaven af Engelsholm Slotsløb står for døren, og med det, en fantastisk løbebegivenhed i Firehøje. På vegne af Firehøje Fitness, som arrangerer Engelsholm Slotsløb, ønsker vi jer en rigtig god fornøjelse!

Ligesom vores virtuelle udgave i 2020, vil der være medalje til alle som gennemfører, samt lodtrækningspræmier, og den traditionelle klasse-konkurrence på Firehøjeskolen. Husk derfor ved tilmelding at notere hvilken klasse i støtter, såfremt i er en del af denne lokale konkurrence

Om løbet

Engelsholm Slotsløb er et løb for hele familien, som tager jer forbi den skønne natur, der omgiver Firehøje området. I kommer helt tæt på Engelsholm Slot, og ligeledes Engelsholm Sø!

Vi byder på 3 forskellige ruter; 4,2 og 8 km, som begge er let kuperede, og en blanding af asfalt, skovsti, grus mm. Derudover har vi også 10 km PUKKELPISTEN, som garanterer høj puls og mange højdemeter. PUKKELPISTEN er mest trailløb, dog med ca. 500 meter på asfalt til start og slut.

I år har vi været så heldige at få nogle løbe t-shirts sponsoreret af Nordea. Indtast din t-shirt størrelse samtidig med tilmelding, så ligger der en trøje klar til dig på løbsdagen.

Vi har ikke ubegrænsede antal af alle størrelser så jo før du melder til, jo større chance er der for at kunne få den rigtige størrelse.

Klasse konkurrencen sponsoreres igen i år af WOW PARK Billund i form af en dagsbillet til parken i Billund til en værdi af op til 199,- per person

Tusind tak til vores øvrige sponsorer: Sportsmaster Billund - Dagli´Brugsen Ny Nørup og Tøjeksperten ERHVERV Vejle.

 

Priser

Alder                               4,2 KM                     8 KM                     10 km PUKKELPISTEN

0-4 år                               Gratis                      Gratis                    (kun for 15+)

5-14 år                              75 kr.                      75 kr.                     (kun for 15+)

15 +                                     75 kr.                      75 kr.                      75 kr.

Eftertilmelding (alle)      + 25 kr.                    + 25 kr.                  + 25 kr.

 

 

Priserne er inkl. betalingsgebyr

Tilmelding er bindende, og kan ikke refunderes. Man kan dog selv ændre ens oplysninger på det link man modtager ved tilmelding.

På dagen

  • Pladsen åbner kl. 17:00 for eftertilmelding og afhentning af chip. Eftertilmelding og afhentning af chip foregår i Nørup Hallen
  • Senest kl. 18:45 anbefaler vi at alle har afhentet deres chip/eftertilmeldt sig, for at være klar til start
  • Kl. 19:00 går starten på 8 km
  • Kl. 19:05 følger 10 km PUKKELPISTEN
  • Kl. 19:10 følger 4,2 km
  • Præmieoverrækkelse finder sted ca. 20:00

Da løbet finder sted i forbindelse med Firehøje Sommerfest, vil der også være rig mulighed for at gøre nytte af grill og bar :).

Både grill og bar vil være åben fra 17-20, så der kan købes aftensmad og lidt at drikke

De praktiske detaljer

Der er omklædning/bad i Nørup Hallen, hvor start/slut også er placeret. Adressen er Tørskindvej 3, 7182 Bredsten, og I kan parkere på skolens parkeringsplads.

Opbevaring er på eget ansvar.

Opmærkning/depot

Alle vores ruter har enten opmærkning, eller en person til at hjælpe jer på vej. For 4,2 og 8 km ruterne, står der frivillige klar til at guide jer på vej, og der er desuden malet op med hvide pile på jorden.

Vi bruger markørflag til opmærkning af ruten. Følg derfor de RØDE markørflag for PUKKELPISTEN, SORTE markørflag for 8 km og GRØNNE markørflag for 4,2 km

Der er ikke depot for 4,2 km ruten. For 8 km og 10 km PUKKELPISTEN, er der depot ved Sortehøjvej

Ved mål vil der desuden blive udleveret saftevand og frugt til deltagerne

Kontaktinformation

Skulle I have nogen spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på firehoejefitness@hotmail.com, og vi vil svare hurtigst muligt

Billeder/optagelser på dagen

Vi gør opmærksom på at der på dagen vil blive taget billeder, og optaget video, til opslag på vores Facebook side, ”Engelsholm Slotsløb”.