Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-08-21 | Tønder, Denmark Tour De Tønder

TM Tønder inviterer til ”Tour De Tønder”
Lørdag den 21. august fra kl. 10.00 inviterer TMT’s støtteforening alle kommunens cyklister og motionscykelryttere til en hyggelig cykeltur med start og slut fra torvet i Tønder.

- TM Tønder Håndbold er hele kommunens hold. Og med TOUR DE TØNDER sætter vi fokus på sammenholdet på tværs af kommunen og ikke mindst, at cykling er sundt og bør være en integreret del af vores hverdag fortæller Allan Mattesen Jacobsen, formanden for TM Tønders støtteforening.

TOUR DE TØNDER vil have 3 forskellige ruter man kan deltage på alt efter om du er den glade og hyggelige motionist eller den mere øvede motionscykelrytter. TOUR DE TØNDER afholdes for første gang den 21. august 2021, og vil de efterfølgende år afholdes på nogenlunde samme tidspunkt. De 3 ruter er på 25, 75 og 125 km med depoter på ruten.

Fællesskab hygge og masser af sjov
- Vi ser TOUR DE TØNDER som en mulighed for at få noget mere motion ind i hverdagen, og derfor inviterer vi til en sjov og hyggelig dag hvor det ikke gælder om at vinde, men om at være med, siger Allan Mattesen Jacobsen.

TOUR DE TØNDER har start og slut på det hyggelige torv i Tønder, hvor der vil være mulighed for at købe mad og drikke hos torvets beværtninger efter at målstregen er krydset, så rammerne er sat til en hyggelig dag.

Samarbejde
- Vi samarbejder med Tønder Cykle Klub  om ruterne samt ”Bevæg dig for livet”. Samtidig er der lavet aftale med Brinksgaard om at vi holder pause hos dem på 25 km ruten, og depoter hos ECCO butikken på Toosbuys Torv i Bredebro, Skærbæk Centeret samt i Agerskov på de lidt længere ruter.

TOUR DE TØNDER er ikke kun for inkarnerede cyklister, men for alle borgere på alle niveauer. Arrangementet kunne heller ikke lade sig gøre uden hjælp fra mange af vores frivillige hænder i TM Tønder Håndbold.

- Vi er glade for vores støtteforening, som ikke kun engagerer sig i os, men i hele Tønder Kommune. Vi støtter fuldt op omkring TOUR DE TØNDER og håber, at både borgere, medarbejdere og motionsklubber vil tage invitationen til sig og deltage på en af ruterne, udtaler Kim Wittenkamp direktør for TM Tønder Håndbold.

Fakta
TOUR DE TØNDER afholdes den 21. august 2021 fra kl. 10.00
Prisen for deltagelse er DKK 75,- for ruten 25 km pr. deltager, og DKK 100,- for ruterne 75 og 125 km pr. deltager.
tilmelding sker via mail til Allan Mattesen på allan@mattesen.eu

For yderligere information kontakt Kim Wittenkamp på 4215 6996.