Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-07-16-2021-07-18 | Odense, Denmark Hammer Time by Storms Cycling Club

Ti hold, tre dage, én samlet vinder – It is Hammer Time!

Som en hyldest til det urbane koncept Hammer Series introducerer Storms Cycling Club cykelløbet: Hammer Time. Et etapeløb fordelt på tre sammenhængende dage, hvor det er det bedste hold, der vinder. 

 

May The Best Team Win

Reglerne er som udgangspunkt meget simple.

Løbet er udgjort af tre etaper: The Climb, The Sprint og The Chase. Første hold over stregen på sidste etape vinder løbet.

Du skal samle et hold på minimum tre og maksimum fem ryttere. Hen over de tre etaper vil dit hold stille til start med tre ryttere til hver etape. Du har mulighed for at skifte ryttere ud undervejs - men du kan kun vælge imellem de tre - fem ryttere, du har tilmeldt fra start. Der vil være plads til ti hold i alt – og vi tilmelder efter først til mølle princippet.

 

Coffee, Talks n Rides

Vi kører efter principperne om det uforpligtende, uformelle tilsat lidt rock n roll attitude. Der vil være tidtagning, startnummer, vejskilte, følgebil, fotograf m.m. til løbene. Dog vil vejene ikke være spærret af, hvorfor etaperne er lokaliseret i områder, hvor der kan tages hensyn til trafikken og stadig afvikles et gardint cykelløb.

 

Handelsbetingelser

Jf. købeloven om rekreative arrangementer, vil vi ikke refundere billetgebyr. I tilfælde af et COVID-19 udbrud, der tvinger arrangementet til at blive afslyst, vil billetten automatisk overgå til en evt. udskyldelse af arrangementet. 

For mere information se gerne vores facebookside

 

Kontakt

Rasmus Schriver, Storms Cycling Club. Tlf. 20 66 34 88, rasmus@stormscc.dk