Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

ПРОВІДНА СВІТОВА КОМПАНІЯ, ЩО ОРГАНІЗОВУЄ ЗАБІГИ З ПЕРЕШКОДАМИ

Spartan Race є лідером у забігах з перешкодами. Він пропонує відкриті з’їзди для спортсменів усіх рівнів підготовки та будь-якої вікової категорії. А для тих, кому є що довести, проводяться елітні змагання . Перший у своєму роді Spartan race, що демонструє часові та загальні рейтинги, є випробним полігоном для початківців та професіоналів, які прагнуть перевірити себе по-новому в різних частинах світу.

3 головні типи забігів

Sprint 5 кілометрів 20 перешкод Для Spartan Sprint витривалість-не головне. Він перевіряє вашу швидкість на дистанції в 5 кілометрів з 20 перешкодами. Чудовий початок для новачків, або гарне випробування на час для атлета з більш високим рівнем підготовки.

Super 10 кілометрів, 25 перешкод Spartan Super як психологічний, так і фізичний вид випробувань. Він охоплює 10 кілометрів дистанції та 25 безжальних перешкод.

Beast напівмарафон 30 перешкод Spartan Beast-це найважчий та найдовший з трьох основних видів забігів. Назва забігу каже сама за себе. Своїм жорстоким напівмарафоном із 30 перешкод Beast намагається не дати вам дійти до фінішної лінії.

ЗАБІГИ НА ВИТРИВАЛІСТЬ

Думаєте, можете впоратися краще? Доведіть це! Запишіться на один із наших забігів на витривалість.

Оберіть Ultra (50 кілометрів, 60 перешкод), Hurricane Heat (3-4 години виснажливої командної роботи),Hurricane Heat 12 годин (12 годин фізичного та психічного виснаження команди та індивідуальні випробування), або Agoge (60 годин) змагання, яке формує фізичну, бойову, психологічну та командну силу за допомогою тренувань, випробувань та оцінювання.