Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
15.05.2021 | Fårevejle, Denmark Vejrhøj Familie Trail
Vejrhøj Familie Trail 2021
Det er muligt at gå og løbe alle distancer🏃‍♂️🏃‍♀️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
7/14/21.1 Km, samt børneløb på 2.5/3/7 Km🏃🏃‍♀️
Arrangementet afholdes lørdag den 15 Maj 2021.
Vejrhøj Familie Trail har i 2021 valgt at støtte @Legeheltene, som er et initiativ af Børneulykkesfonden🙏
Vejrhøj Familie Trail er arrangeret af Vejrhøj Trail. Vi håber med denne indsamling til Legeheltene, at kunne gøre en forskel, vi mener at man skal gøre en forskel, der hvor man kan. Vi prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn.
Vejrhøj Familie Trail er derfor et løb som sætter fokus på børnene og familien, og derfor bestræber vi os på at give jer en helt igennem fantastisk dag, sammen med jeres nærmeste😊
Har du mod på at bestige “bjergene” og Vejrhøj, Sjællands 3. højeste punkt, opleve det smukke landskab i Geopark Odsherred og den flotte strand “Vraget”. Så er Vejrhøj Familie Trail lige noget for dig, uanset om du er erfarne løber, barn eller helt ny i gamet.
Når du løber i ”Bjergene” som er op mod 121m over havet, så er udsigten over Nekselø Bugt, Vestsjælland, markerne og engene helt fantastisk. Du vil helt sikkert få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Løbet er et trail løb der løbes på stigerne i og omkring Vejrhøj, som samtidig er et meget varieret terræn omkring Vejrhøj og ”Bjergene”. Du kan vælge imellem at løbe 3-3.5/7/14/21.1 Km. Underlaget er sand- og stenstrand, græs, små snørklede skovstier og meget lidt grusvej og asfalt.
Pga. COVID19 kan vi på nuværende tidspunkt ikke fortælle, hvordan depoterne vil blive, eller om det vil blive goodiebags.
Der vil være en KÆMPE medalje til alle deltagere.
 
 
Det vil være muligt at afhente startnummer fra kl. 08:00.
Starttider Løb & Gang:
21.1 km, (halvmarathon), start kl. 09:00 (3 runder)
2.5 km, børneløb, start kl. 10:15 (En tur langs stranden og mere barnevogn/klapvogn venlig)
3 km, børneløb, start kl. 11:30 (Med højdemeter og op til Vejrhøj)
7 km, (alm. løb + børneløb), start kl. 12:45 (1 runde)
14 km, start kl. 14:00 (2 runder)
7 km, (alm. løb + børneløb), start kl. 16:00 (1 runde)
Deltager Antal og Priser:
2.5 km 80 kr. (max 30 deltagere)
3 km 100 kr. (max 30 deltagere)
7 km 150 kr. (max 30 deltagere kl. 12:45)
7 km 150 kr. (max 25 deltagere kl. 16:00)
14 km 200 kr. (max 25 deltagere)
21.1 km (Halvmaraton) 250 kr. (max 30 deltagere)
Der tillægges et online gebyr ved tilmeldning på 10 kr.
 
Løbet foregår ved Ordrup, Vejrhøj og Odsherred på Vestsjælland. Start og målområdet er på p-pladsen ved bunden af Vejrhøj og Vraget Strand.
Adresse: Vindekilde Strandvej 21B, 4540 Fårevejle. (Ved den store parkeringsplads ud til vejen ved Vraget Strand)
Pga. COVID19 betyder det i årets udgave, at alle der løber skal være tilmeldt, også hvis man løber med sit barn/børn. Vi skal pga. retningslinjerne hele tiden vide hvor mange deltager der er i gang, så vi ikke overskrider regler og love🙏
Når du tilmelder dig, giver du automatisk samtykke til, at vi må filme og tage billeder af dig under arrangementet. Samt vi efterfølgende må bruge dem på vores hjemmeside, Instagram og Facebook.
Når du tilmelder dig acceptere du følgende:
Jeg deltager i dette arrangement på egen risiko og kan ikke stille arrangør eller andre virksomheder, der er tilstede ved løbet, til ansvar for eventuelle uheld, som kan ske ved min deltagelse. Jeg bekræfter ved min tilmelding at være sund og rask og i stand til på forsvarlig vis, at kunne deltage.
Vi vil løbene komme med opdateringer og nyheder omkring løbet. Vi følger alle myndighedernes retningslinjer og vil gøre alt for vi får en god dag.
Vi håber på jeres forståelse for vores ændringer og sikkerhedstiltag, vi vil løbende ligge informationer op.
Mvh.
Vejrhøj Trail