Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

 

De vakantie is in aantocht en voordat iedereen uit fladdert naar een fijne vakantiebestemming organiseert AVA`70 i.s.m. Partycentrum `t Noorden nog een gezellige activiteit op zaterdag 11 juli a.s. 
Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om er een massaal AVA`70feest van te maken en daarom wordt het gebeuren een beetje uitgesmeerd over de ochtend. De gezelligheid wordt gekoppeld aan sportiviteit, dus wordt er eerst getraind vanaf partycentrum `t Noorden en na afloop is er daar gelegenheid voor een gezellig samenzijn.

Het programma luidt als volgt:

09.00 uur: training A- en B-groep o.l.v. Ingrid van Zolingen
09.00 uur: training Wandelgroep o.l.v. Dirk ter Maat
09.30 uur: training C-groep o.l.v. Johan Assink 
10.00 uur: training D-groep o.l.v. Dick Lubbers.

Het is de bedoeling dat de Senioren zich inschrijven voor deze activiteit, via de link op de site. Zo kan er een schatting gemaakt worden van de opkomst. Mochten er teveel aanmeldingen komen per groep, dan zal er gesplitst worden gestart om de grootte van het aantal lopers binnen de perken te houden.  

 De Pupillen starten hun training, net als anders om 10.00 uur bij AVA`70 en komen van daaruit naar `t Noorden. Dit geldt ook voor de Junioren, die altijd om 11.15 uur beginnen met de training. De kids krijgen een ijsje aangeboden en voor de Senioren zorgt `t Noorden voor gratis fruit. De consumpties zijn voor eigen rekening en vanwege de coronamaatregelen geldt het verzoek om met de PIN te betalen. We hopen dat veel AVA`70-leden aan deze vakantie-activiteit deel gaan nemen!

Uiteraard zijn ook geblesseerde lopers en andere belangstellenden van harte welkom bij partycentrum `t Noorden!