Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

http://www.333extreme.sk/

 

Propozície k pretekom

Hlavné fakty o pretekoch

 

Miesto štartu a cieľa:

Športová hala, Za Hornádom 15, Spišská Nová Ves

 

Prezentácia:

 

 

Štart:

333 km a 222 km:                 piatok  24. 7. 2020 o  8:00 hod.

111 km:                                  sobota 25. 7. 2020 o  8:00 hod.

66 km, 66 km e-bike:            sobota 25. 7. 2020 o  9:00 hod.

rodinná trať:                         sobota 25. 7. 2020 o 13:00 hod.

 

Vyhodnotenie:

slávnostné vyhodnotenie všetkých kategórií: sobota 25.7.2020 o 17:00 h

 

Časový limit pretekov:

33 hodín

 

Kategórie:

muži, ženy, muži - e-bike, ženy - e-bike

{else}

Propositions of race

Main facts about the race

 

Place of Start & Finish:

Sports Hall, Za Hornádom 15, Spišská Nová Ves

 

Presentation:

 

 

Start:

333 km a 222 km:                 Fiday  24. 7. 2020 o  8:00 AM

111 km:                                  Saturday 25. 7. 2020 o  8:00 AM

66 km, 66 km e-bike:           Saturday 25. 7. 2020 o  9:00 AM

Family :                        Saturday 25. 7. 2020 o 1:00 PM

 

Evaluation:

25 july 2019 (Saturday) o 17.00pm

 

Time limit of the race:

33 hours

 

Categories:

Men, Women, Men - e-bike, Women - e-bike

 

 

Informácie pre pretekárov

 

Poistenie

V cene štartovného je zahrnuté pre každého účastníka pretekov poistenie liečebných nákladov, úrazové poistenie, poistenie batožiny, poistenie zodpovednosti za škodu a poistenie pre prípad zásahu horskej záchrannej služby.

Vyhodnotenie pretekov a žrebovanie tomboly

V sobotu 25.8.2020 o 17.00 hod. pred Športovou halou v Spišskej Novej Vsi.

Important informations for bikers

 

Insurance

The entry fee includes the medical expenses insurance, accident insurance, baggage insurance, liability insurance and insurance to cover the costs of eventual intervention of the Mountain Rescue Service for each participant of the race.

Results and raffle

The results will be interpreted and raffle prizes will be drawn on Saturday July 25, 2020 at 5.00pm in front of the Sports Hall in Spišská Nová Ves.

Účastníci

Tieto preteky sú bez vonkajšej podpory! Vzhľadom na obmedzené možnosti značenia trás v Národom parku Slovenský raj pripomíname potrebu stiahnutia a používania GPS navigácie (vzhľadom na rozšírenie počtu trás a zvýšenie počtu štartujúcich budú tento rok pretekárom poskytnuté mapy bez predkreslených tratí). Všetci účastníci súťažia na súťaži na vlastné riziko! V čase prezentácie každý účastník podpíše vyhlásenie, že súťaží v pretekoch na vlastné riziko. Pre účastníkov mladších ako 18 rokov v čase podujatia organizátor vyžaduje písomný súhlas rodiča a zdravotný certifikát (lekárske potvrdenie). Rovnako sa vyžaduje súhlas so spracovaním osobných údajov organizátormi a spoluorganizátormi podujatia, ako aj súhlas so zverejnením fotografií účastníkov vzniknutých počas podujatia slúžiacim na informáciu o podujatí a propagáciu podujatia (GDPR). Každý účastník so zaplateným štartovným zaregistrovaný elektronicky do 15. júla 2019 získava zľavu na štartovnom a dostane suvenír: tričko s logom podujatia. Preteky zahŕňajú aj ceny losované v tombole.

Požadované vybavenie : Cyklistická prilba, GPS alebo kamerové zariadenia, mobilný telefón.

Odporúčané vybavenie : Zariadenie potrebné na prežitie v prírode (zápalky, nože, tepelná fólia z hliníkovej fólie), základná lekárnička, náhradné batérie, svetlomety pláštenka a náhradné oblečenie. Po minuloročných skúsenostiach organizátori odporúčajú silné svetlo a používanie GPS alebo mobilného telefónu s tou správnou GPS aplikáciou na navigáciu, čo zabráni zbytočným oneskoreniam najmä v noci.

Ako jazdiť, odpočívať a spať : Rozhodnite sa, ako dlho budete jazdiť, kedy a ako dlho budete odpočívať. Preteky sú nepretržité, organizátor neposkytuje miesto na občerstvenie ani odpočinok. Je na každom účastníkovi, aby si rezervoval ubytovanie, alebo tábor na trati (na území NP SLRAJ a v jeho ochrannom pásme iba na povolených miestach).

Klasifikácia : Preteky nemajú žiadne prerušenia a poradie je určené časom na cieľovej čiare pretekov. Lehota na dokončenie trasy je 33 hodín. Po obmedzení sa výsledky interpretujú a vyhlásia sa ceny z tomboly. Okrem toho budú všetci účastníci, ktorí dosiahnu cieľovú čiaru nad tento limit, pridaný do zoznamu výsledkov pretekov. 

Pravidlá e-bike: V kategórii elektrobicyklov nie je povolená výmena batérií na trati. Batérie budú pred štartom označené a kontrolované v cieli.

Participants

This race is without any outside support! Due to the limited possibilities of marking routes in the Slovak Paradise National Park, we recall the need to download and use GPS navigation (this year's competitors provided maps without pre-drawn lines). All participants compete in the race at their own risk! At the time of presentation each of the participants will sign the statement that competing in the race is at their own risk. For participants under 18 years of age at the time of the race the organizer requires notarized written consent of a parent and a certification of health. Each of the participants registered electronically until 15 th of July 2020 will receive a souvenir: a t-shirt with the logo of the event. The race includes the raffle prizes drawing.

Mandatory equipment:Cycling helmet. GPS device or camera. Cell phone.

Recommended equipment: Equipment necessary for survival in nature (matches, knife, aluminium foil thermal blanket). Basic first aid kit. Spare batteries. Headlamp. Raincoat and spare clothing. Insect repellent. After previous years‘ experiences, the organizers recommend a powerful light and to use a GPS device or cell phone with a proper GPS application for navigation, this will prevent unnecessary delays mainly at night.

Mode of riding, rest and sleep: decide how long you will ride, when and how long you will rest. The race is nonstop, the organizer does not provide any place for a refreshment or rest. It is up to each participant whether they will book accommodation or if they will camp on the track.

Classification: Race has no interruptions and the order is determined according to the time at the finish line of the race. The time limit for completing the route is 33 hours.After limit, the results will be interpreted and raffle prizes will be drawn. Additionally, all participants who will reach the finish line after this limit will be added to the Race Results Sheet. 

 

 

Prihlášky

 

Prihláška

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online prihlasovacieho formulára na: http://www.333extreme.sk. Nezabudnite uviesť typ trate, na ktorú sa hlásite. Uzávierka prihlášok prostredníctvom internetu s úhradou štartovného vo výške 25€ pre trate 333 km a 222km / 20 € pre trate 111km a 55 km je do 15.7.2020 (pondelok 24:00). Po tomto termíne je možné podať prihlášku len pri prezentácii (štvrtok večer 23.8.2020, resp. piatok 24.8.2020 ráno do 7:30h), avšak s výškou štartovného 30€ pre trate 333 km a 222km / 25 € pre trate 111km a 55 kma bez nároku na suvenír. Nárok na suvenír (tričko) majú tí pretekári, ktorí sa elektronicky prihlásia a uhradia štartovné do 15. 7. 2020!

Platba

IBAN: SK82 7500 0000 0040 1955 5186 
SWIFT - BIC kód banky: CEKOSKBX
Ako variabilný symbol zadajte Vaše štartovacie číslo pridelené pri registrácii. 

Názov banky: Československá obchodná banka, a. s.
Názov účtu: OOCR Slovenský raj & Spiš
Adresa: Nábrežie Hornádu 14, 052 01 Spišská Nová Ves, Slovensko
(Pri realizácii platby zo zahraničia sa uistite, že organizátor dostane plnú sumu štartovného načas a že zaplatíte všetky poplatky takejto platby – všetky medzinárodné platby musia byť realizované s titulom OUR!) 
Prihláška sa považujeme za záväznú až po uhradení štartovného! 

 

Applications

 

Application

You can sign up for the race online at: http://www.333extreme.sk/en/. by filling in the application form. Do not forget to include the type of track. Deadline for application via Internet and for paying 25 EUR for 333, 222 and 20 EUR for 111, 55, 55 e-bike category entry fee is 15th of July 2020. You can register for the event electronically after that date or in person at the time of presentation, however, with 30 EUR for 333, 222 and 25 EUR for 111,66, 66 e-bike category entry fee and without souvenir. After receiving the application, in two working days‘ time you will be sent an e-mail with the Variable Symbol to pay the entry fee!The application shall be considered binding only after the payment of the entry fee to the bank account:

Payment

IBAN: SK82 7500 0000 0040 1955 5186 
SWIFT - BIC code: CEKOSKBX
Bank Name: Československá obchodná banka, a. s.
Account name: OOCR Slovenský raj & Spiš
Address: Nábrežie Hornádu 14, 052 01 Spišská Nová Ves, Slovakia
(When making international payment, make sure the organizer receives the full amount of entry fee in time and that you pay all transfer charges – all international transfers are required to be made with the OUR instruction!)