Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Андрій Кучер за підтримки Running Club «Scientist» запрошує взяти участь у І пробігу «Рекордна вісімка» 

РЕЄСТРАЦІЯ: 50 грн. для дітей, 250 грн. для дорослих до 15 лютого, 300 грн. до 7 березня.

З кожного внеску 50 грн. будуть передані на благодійність.

СТАРТОВИЙ ПАКЕТ : медаль-фінішера, іменний номер з чіпом, чай-паті.

СУТЬ: Встановлення національного рекорду в номінації  «Найбільша листівка для жінок у вигляді бігового маршруту у конфігурації вісімки», категорія «Найбільші об’єкти».

Сам маршрут будується у формі вісімки, спортсмени просто пробігають дистанцію за цим маршрутом, що символічно утворює вісімку. 

Переможцями вважаються перші три спортсмени в кожный дистанції. 8000 м отримають грошову винагороду 1000 грн., 750 та 500 відповідно. 5400 м за  І місце грошова винагорода 500грн+приз, ІІ та ІІІ місця призи. 2700 м всі три місця просто призи. Кожен з учасників отримає оригінальну медаль забігу та диплом учасника рекорду України.

Кожен з учасників дає письмову згоду на використання аудіо, фото та відео матеріалів з його участю, обробку персональних даних та відсутність претензій до організаторів у разі виникнення непердбачених проблем (заява-відмова від претензій).

Фіксує рекорд «Національний реєстр рекордів».

КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ: 500 осіб віком від 16 років, а також діти.

МЕДІЙНИЙ СУПРОВІД: сюжети та інтерв’ю на «4 каналі», ТРК «Київ, «ZIK», відео анонси та блоги на Facebook, Instagram, масова розсилка по 8 каналах Telegram, розміщення анонсу та релізу на GolosUa (це ті домовленості, які є на даний момент, ряд переговорів триває в даний період).

ДАВАЙ НА РЕКОРД!

 

ОРГАНІЗАТОР: Кучер Андрій

ПАРТНЕР: Running Club Scientists

Groups

MyResult.org