Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2020-08-29 | Ringe, Denmark AFLYST---Ringe TRI stævne 2020---AFLYST

På møde i aftes i arrangørgruppen har vi, triste men realistiske, besluttet at indstille arbejdet med at arrangere stævne i Ringe lørdag 29.august. Vi er drønærgerlige, da vi til det sidste har troet på, vi kunne holde de fem stævner, men når forsamlingsforbudet ikke må overstige 100, er det svært at se megen plads til deltagerne, når vi har forventet op imod 125 hjælpere…

Vi har set på de forskellige muligheder for at afvikle enkelte dele af de fem stævner. Det vil så betyde ny tidsplan, ny ansøgning til Fyns Politi, ny ventetid - før vi ved, hvad vi så må. Med risiko for svar i ugen før stævnet, med risiko for et nej…

De indbetalte startpenge, eksklusiv ekspeditionsgebyr på 20 kr, vil blive tilbagebetalt. Vi skal dog lige have styr på processen.

 

Mange hilsener fra arrangørgruppen / Ringe TRI:

Brian Hemmeløff
Kim Rasmussen
Troels Stubager
Kontakt kan foretages til sidstnævnte på 28 11 24 88 eller 
stubager@midtfyn.net

 

 

LØRDAG 29. AUGUST 2020

 

Opdateret 10.08.2020

 


 

Ringe Svømme-Klub indbyder hermed til et forrygende, fantastisk og varieret triatlonarrangement med en hel stribe af forskellige muligheder.

På grund af corona-situationen er dagen opdelt i 5 helt uafhængige stævner, og de to af disse stævner er altså RINGE TRI LANG og RINGE TRI KORT. Vi mangler desværre endnu den helt endelige tilladelse fra Fyns Politi, men vi har tilrettet dagen efter alle gældende regler, opdelt i fem separate stævner, sørger for afspritning, laver fast tidsplan for benyttelse af bade- og omklædningsrum med mere. Derfor mener vi til fulde at leve op til alle regler. Vi forventer, at forsamlingsforbuddet hæves fra nuværende 100 til 200 – så er vi ellers bare klar her i Ringe!!!  

  • RINGE TRI LANG: 4 - 18 - 4 for alle (400 m svømning, 18 km cykling, 4 km løb)
  • RINGE TRI KORT: 2 - 7 - 2 for alle (200 m svømning, 7 km cykling, 2 km løb)
     

Stævnerne henvender sig bredt til alle deltagere. Fra den unge uprøvede, over elitedeltagere via gæve motionister og familier - til faderen, der skal dyste mod sønnen og de modne kvinder, der skal prøve, hvad er nu lige det her for noget!

 

   

 

Sted:       

Idrætscenter Midtfyn, Søvej 34, 5750 Ringe
 

Foreløbigt program:

 

Eftermiddag: RINGE TRI LANG (5 heat, maks. forventet 120 deltagere)

Eftermiddag: RINGE TRI KORT (1 heat, maks. 24 deltagere)

 

Ruter LANG og KORT

Svømningen foregår i svømmehallen i Idrætscenter Midtfyn.
Cyklingen er en ud-hjem-rute, der skal gennemkøres fem gange (to gange på KORT). Ruten er total trafikfri, så det kun er deltagerne, der kommer på vejene.
Løbet er også ud-hjem på 1 km ud, 1 km hjem, der løbes to gange, og altså 1 gang på KORT.
Skiftezone: Der etableres skiftezone på parkeringspladsen ud for Idrætscenter Midtfyn.

Tidtagning:

Chiptidtagning af Faaborg-Midtfyn ChipTiming. Du får udleveret en chip. Chippen skal anbringes i velcrobåndet, der sættes på anklen. Husk endelig at aflevere efter løbet - ellers opkræves du 250,- kr
Løbet kan følges online med samtlige tider, så du kan se svømmetid, cykeltid, løbetid – og dine tider for skiftezonerne.

 

     

 

Pris:

LANG: 300 kr.

KORT: 225 kr.

Startgebyr tillægges et administrationsgebyr på 15,- kr

 

Præmiegrupper:  Pga corona-situationen er det ikke tilladt at samles og foretage en præmieoverækkelse. Derfor har vi besluttet, at alle præmier fordeles gennem lodtrækningspræmier.

 

Medalje: Der er finishermedalje til alle, der gennemfører!                                           

 

Forplejning: Der er forplejning til alle, efter målgang. Vi forventer, det bliver udleveret i en pose til hver enkelt deltager, så alle deltagere ikke skal hente i en ”tag-selv-frugt-bar”!

 

Sponsorer:

Vi vil meget gerne rette en stor tak til de mange sponsorer, der er med til at festliggøre vores stævne med fine sponsorater:

 

Andelskassen

Rynkeby

Idrætscenter Midtfyn

Superbrugsen

 

Facebook:

Følg også stævnet på facebook: ”Ringe TRI stævne”

 

Ret til ændringer, justeringer og tilpasning forbeholdes, ikke mindst set i relation til coronasituationen. Det er således en nødvendighed, for at gennemføre de to stævner, at forsamlingsforbuddet på maks. 100 personer forhøjes til 200, inden de to stævner kan gennemføres.

HVIS, stævnet ikke kan gennemføres, grundet Covid19, tilbagebetales startgebyret eksklusiv et administrationsgebyr på 20 kr og  tilmeldingsgebyret (15 kr.) - eller startnr. kan overføres til 2021.

 

Begrænsning på deltagerantal!


Mange hilsener fra arrangørgruppen / Ringe TRI:

Brian Hemmeløff
Kim Rasmussen
Troels Stubager
Kontakt kan foretages til sidstnævnte på 28 11 24 88 eller stubager@midtfyn.net