Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2020-03-14 | Kisvárda, Hungary Race of Szabolcs S3E1 - Kisvárda

‼️‼️‼️ FIGYELEM ‼️‼️‼️ ‼️‼️‼️ TÖRÖLVE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ FIGYELEM ‼️‼️‼️

Sajnálattal értesítünk Titeket, hogy a koronavírus miatt Kisvárda város önkormányzata lemondta, nem engedélyezi a verseny megrendezését, így egyelőre elhalasztásra kerül, hogy mikorra az a következő hetekben kiderül.

Sajnáljuk és elnézéseteket kérjük, vigyázzatok magatokra!

 

RACE OF SZABOLCS FUTÓ ÉS MTB BAJNOKA!

Idén is megrendezésre kerül a Race Of Szabolcs versenysorozat, amit az idei évben 4 fordulósra terveztünk meg nektek. Két fordulón tavasszal és két fordulót az ősszel.

Mint eddig minden sorozatnál az idei évben is hirdetünk minden verseny után eredményeket, amiket érmekkel és különböző ajándékokkal díjazunk. Továbbá a 4. verseny után kihirdetjük az összetett eredményeket és annak díjazottjait is.

Idén minden versenyünkön az előre regisztrálók rajtcsomagot kapnak, különböző frissítőkkel, ajándékokkal.

Amit idén változtatunk és ezzel kicsit titeket is ösztönözni próbálunk a versenyzésre, hogy a 4. futam után aki mind a 4 versenyen elindul egy egyedi Race Of Szabolcs-os emlékéremmel gazdagítjuk. :)

A Nevezési díjak az idei szezonra a következően alakulnak:
Előre nevezés: 3500 HUF
Helyszíni nevezés 5000 HUF
Az előre nevezés alatt értjük, hogy előre regisztráltok az erre a célra létrehozott felületen, a kifizetés pedig a helyszínen történik készpénzben. A helyszíni nevezés értelem szerűen a regisztrációs felületen meg nem történő jelentkezés.

Nevezés: HAMAROSAN!

Kategóriák, versenyszabályok és további részletek hamarosan.

Fordulók:
1. 2020 Március 14, Szombat - Kisvárda, Asszony-hegy (KidsCross)
2. 2020 Április 19, Vasárnap - Ófehértó, Laktanya
3. 2020 Szeptember 5, Szombat - Nyíregyháza, Halász domb
4. 2020 Október 4, Vasárnap - Kisvárda, Asszony-hegy (fordított)

Verseny célja:
Az egészséges életmód népszerűsítse és a tehetségek felkutatása mellett Kisvárda és Ófehértó megismertetése az ide látogatókkal. Ezen kívül lehetőséget kívánunk biztosítani a résztvevők számára, hogy szervezett keretek közt mérhessék össze tudásukat.

https://www.facebook.com/events/1362197947296777/