Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2020-09-05 | Sirkka, Finland Ruskamaraton

KILPAILUOHJEET RUSKAMARATON 2020-TAPAHTUMASSA
Kisakanslia ja vaatesäilö
Kisakanslia (Zeropointilla) on avoinna kilpailunumeroiden noutoa varten perjantaina 4.9. klo 17-20 sekä lauantaina 5.9 klo 9 alkaen. Asioidessasi
kisakansliassa, käytä saatavilla olevia käsidesipisteitä ja pidä turvaväli (1-2m). Halutessasi käytä kasvomaskia.

Suosittelemme, että vaihdat kisavarusteet jo majapaikassasi. Toimita kassi vaatesäilöön hyvissä ajoin ennen starttia. Vaatesäilö sijaitsee maalialueen huoltoalueella.

Juoksujen lähtöajat
Käytämme porrastettuja lähtöaikoja seuraavasti:

  • Trailrun 25km, lähtöaika klo 11 porrastaen max.50 hlö ryhmissä
  • Trailrun 15km, lähtöaika klo 12 porrastaen max. 50 hlö ryhmissä

Toimi vastuullisesti myös lähtö- ja maalialueella eli pidä turvaväli (1-2) kanssakilpailijaan.

Suositeltava juoksuvarustus
Asianmukaiset polkujuoksuun tarkoitetut juoksukengät ja säänmukainen urheiluvaatetus. Suositellaan lisäksi varustautumaan matkapuhelimella, juomavyöllä tai -repulla sekä energiapatukoin tai geelein.

Omat juomat
Tapahtumassa ei ole mahdollisuutta jättää omia juomia järjestäjän toimitettavaksi huoltopisteille. Suosittelemme omien juomien mukana
kuljettamista esim. repussa tai juomavyössä. Jotta luonto pysyy puhtaana – toimita juoksunaikana nauttimiesi energiageelien tmv. eväiden roskat huoltopisteillä oleviin roska-astioihin. Roskien heittäminen luontoon johtaa diskaukseen.

Huoltopisteet ja ensiapupisteet
Huoltopisteitä reitin varrella on 3. Ks. reittikartta www.ruskamaraton.com/fi/info/reittikartta. Huoltopisteillä on tarjolla vettä, FASTurheilujuomaa sekä banaania. Maalialueen huollossa on juoksun jälkeen tarjolla juomaa sekä palautuseväitä.
Maalialueen huoltopisteen yhteydessä on ensiapupäivystys sekä kisa-ambulanssi. Maastossa olevilla huoltopisteillä on myös kevyt ensiapuvarustus.

WC:t
Maalialueen huoltoalueella (ulkotiloissa) on 4 wc:tä. Lisäksi käytettävissä on Zeropointin yleiset wc:t. Reitin varrella on mahdollisuus poiketa
ulkotiloissa sijaitsevissa wc:ssä huoltopisteen 2 sekä 3 yhteydessä. WC:t varustetaan myös käsidesein sekä desinfiointiaineella, jolla kaikki
WC:n käyttäjät voivat pyyhkiä pinnat ennen niihin koskemista.

Kilpailun keskeyttäminen
Jos joudut keskeyttämään kilpailun, toimi seuraavasti. Pyri palaamaan tapahtuma-alueelle merkattua reittiä pitkin. Jos et pysty tekemään näin, pyri lähimmälle huoltopisteelle, josta järjestetään tarvittaessa kuljetus tapahtuma-alueelle. Varaudu odottamaan kuljetusta. Ilmoita keskeytys lähimmälle toimitsijalle tai lähetä viesti kilpailunumerolla varustettuna kisakansliaan numeroon 0400 522 667.

Ensiapua vaativissa tapauksissa soita Ruskamaraton ensihoito/ambulanssi numeroon 040 740 9555 tai vamman vakavuudesta (välitön ensiaputarve) riippuen yleiseen hätänumeroon 112.

Tapahtuman toimitsija pitää perää kullakin juoksumatkalla, joten ketään EI jätetä maastoon.

Palkintojenjako
Kaikki maaliin selvinneet saavat mitalin. Palkintojenjako kunkin sarjan 3:lle parhaalle järjestetään aikaisintaan klo 16 maalialueen huoltoalueella. Seuraa kuulutuksia.

Suihkut
Halutessasi peseytyä juoksun jälkeen, mitalia näyttämällä pääset lauantaina Levi Hotel Spa kylpylään 10 eurolla.

Koronavirus
Tapahtuman järjestäjä noudattaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi viranomaisohjeita THL:n ja OKM:n ohje koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Toivomme osallistujilta samaa.

Mikäli kaikesta varautumisesta huolimatta tapahtumaan osallistuneella todetaan koronavirustartunta, viranomaisia auttaaksemme ja altistuneiden henkilöiden tavoittamiseksi käytetään tarvittaessa ilmoittautumistietoihin kuuluvia yhteystietoja.

Groups

Monesko™