Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2020-06-27 | Uddevalla, Sweden Bokenäs Triathlon 2020

Bokenäs IF är en relativt liten förening men med ett stort engagemang och många träningsaktiviteter för både stora och små. Vår ambition är att få så många som möjligt att röra på sig och skapa god sammanhållning.

Vi önskar er välkomna till vår årliga tävlingshelg med både Triathlon och Swimrun som går av stapeln helgen efter midsommar.

 

Lördagen 27 juni erbjuder vi Triathlon för ungdomar och vuxna. Klicka er vidare till vår hemsida för att se klassindelningar. https://www.bokenasif.com/Triathlon/
Vuxna kan utmana sig i en sprinttriathlon (dvs. 400 m, 750m för tävlinsklass, simning i Gullmarsfjorden, 2 mil cykling samt 5 km utmanande löpning). Vi erbjuder även en lagtävling där man delar upp grenarna mellan tre personerna i laget.

----

Söndagen 28 juni har vi ett 11 km långt Swimrun med ca 9 km löpning och 2 km simning i Gullmarsfjorden. Sträckan bjuder till utmaning i vackert kuperad löpterräng samt simning längs branta klippväggar.

Är du tuff nog att genomföra en duo? Vi ger dig rabatt om du väljer att delta i båda tävlingarna.

Klicka här för att komma till anmälningssidan för Triathlon 28 juni……

Tävlingen genomförs av Bokenäs IF

Tidtagningsfunktionen utföres av ArenaTime

Ändringar av Namn, klass eller övrigt efteranmälan är gjord skall email skickas till:   info@arenatime.se


logo challenger