Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
10.04.2020-12.04.2020 Den Fynske Påsketriple 2020

Den Fynske Påsketriple.

Den Fynske Påsketriple afholdes for 6. gang i 2020.

Som navnet angiver, afholdes løbet altid i Påsken og alle tre løb afholdes på Fyn.

Den Fynske Påsketriple udmærker sig ved at man som deltager, løber tre dage i træk. Man løber den fulde distance – enten Halv- eller Helmarathon, hver dag – tre dage i træk.

Alle tre løb, altså det totale arrangement, afholdes efter Cannonball Princippet. Læs reglerne herom, på en af vores hjemmesider, nævnt nedenfor.

Der kan IKKE startes tidligere på nogle af distancerne.

Vi starter som sædvanlig i Langeskov, Hos Thomas og Jeanette, i området ved Frydenlund og igennem den idylliske landsby Rønninge.

Dagen efter fortsætter vi hos Christian og Dorthe i Hollufgårdområdet. Her kommer vi igennem et helt fantastisk naturområde, og kan følge udviklingen af det nye OUH Byggeri, i kontrast til den flotte herregård, Hollufgård.

Tredje og sidste dag, afsluttes i det helt fantastiske grønne midtpunkt i Odense Centrum - Fruens Bøge, hvor Kevin og Tina er vært. Vi løber her igennem et unikt stisystem langs Odense Å. Vi hilser på kamelerne i Odense Zoo og runder Fisketrappen helt inde i bymidten.

Hvert løb har sin egen unikke medalje, men til de som gennemfører alle tre løb, enten på Halv- eller Helmaraton vanker der en helt speciel Triplemedalje.

Hvis man ikke kan deltage i alle tre løb, kan man blot tilmelde sig et, eller to af løbene, og løbe ved siden af de seje Triple-løbere. Link til tilmelding til hver løb, finder du samme sted som tilmelding til den samlede Påsketriple. Du skal bare vælge hvilke(t) løb du vil deltage i, og betale for det/de løb du tilmelder dig.

Vi har deltagerbegrænsning på Den Fynske Påsketriple. Max 60 deltagere på hver distance. Så skynd dig at tilmelde dig, inden der bliver udsolgt.  

Læs mere om hvert enkelt løb og arrangement, som tilsammen danner rammen om Den Fynske Påsketriple.

https://www.frydenlundmotion.com/
http://hcbm.dk/
http://www.fruensboegemarathon.dk/

Vi ses til Påske.

God Træning.

Dorthe, Christian, Kevin, Tina, Thomas og Jeanette.