Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-06-10 | Mariager, Denmark Mariagerløbet

Torsdag d. 10. juni 2021 kl. 17.30 byder Mariagerløberne og Mariager Fjord OK velkommen til årets udgave af Mariagerløbet.

17.30 starter halvmarathon og så de andre grupper derefter, de præcise tidspunkter bliver slået op på Facebooksiden.

For at kunne overholde Corona restriktionerne vil arrangementet se lidt anderledes ud end de tidligere år.

Der er start- og målområde ved Sparekassen Kronjylland Mariager.

Vi vil som altid diske op med lækre ruter langs den smukke Mariager Fjord og i den lige så betagende og en smule kuperede Vesterskov langs fjorden.

Vi byder på ruter på 3,0 km, 5,6 km, 10,5 km samt en halvmaratonrute. Der er tidtagning med chip på alle ruter. Tidtagningen stopper kl. 20.00, så kommer man i mål derefter vil ens tid ikke blive registreret.

3,0 km, 5,6 km og 10,5 km er begge én runde, mens halvmarathon er to runder.

Der er grundet Corona kun depot i målområdet,  halvmarathon passerer depotet en gange. I depotet vil være vand, slik, chips og frugt.

Der er præmier på alle distancer til 1., 2. og 3. pladsen for hvert køn. På 3 km. distancen er der kun præmier til deltagere under 13 år.

Der er ikke mulighed for eftertilmelding.

Der vil ikke være nogle lodtrækningspræmier.

For at kunne deltage skal man kunne fremvise et Corona pas.

Der vil være mindre startgrupper og startgrupperne og tidspunkter vil blive slået op på Facebooksiden inden løbet, så husk at holde øje med Mariagerløbets Facebookside.

Grundet Corona møder man først op lige før løbsstart, og så snart man er i mål og har fået lidt forfriskninger i depotet skal man forlade området igen.

Vinderne vil blive oplyst på Facebook dagen efter, og man vil blive informeret om udlevering af præmien. Der vil derfor ikke være nogen præmie overrækkelse efter løbet.

Din alder er din alder 31-12-2021

Sidste chance for tilmelding er 9. juni.  10. juni kl. 14.00