Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
22.09.2019 | Rønde, Denmark Kaløbet 2019

Deltag i Kaløbet og få en fantastisk løbeoplevelse i den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge.

Kaløbet 2019 afvikles igen i de skønne skove omkring Højskolen på Kalø. Undervejs kan du nyde den smukke udsigt over Nationalpark Mols Bjerge, Kalø Slotsruin og den flotte efterårsskov.

Vi har igen i år fokus på hygge og samvær, så derfor er der kaffe og kage til alle deltagere efter løbet :-)

Elsker du at løbe ad smalle stier i skoven, hvor der stilles udfordringer til balance, kondition og hvor du får naturoplevelser ud over det sædvanlige? Prøv kræfter med vores trailløb. Det meste af ruten er single track, så derfor kan max. 50 deltage i trailløbet! Tilmeld dig i dag, hvis du vil sikre dig en plads.

Program for dagen:

09:00: Eftertilmeldingen åbner

10:15: Opvarmning for alle

10:30: Starten går for 14 km Trailløbet

10:50: Starten går for 7 km Trailløbet

11:00 Starten går for 10 km distancen

11:05: Starten går for 5 km distancen

Præmieoverrækkelse ca. 12:15. Herefter hygge og kage til alle deltagere ved aflevering af startnummer. Alle andre kan naturligvis købe kaffe/saft og kage.

Ruterne:

De 2 løberuter er på hhv. 5 og ca. 10 km. Begge ruter ligger i Nationalpark Molsbjerge.

5 km ruten starter på velplejede skovveje og går op forbi Baronens Sten og så nedad Bregnet Kirke. Til sidst går turen på cykelstien langs Kaløvig med udsigt til Kalø Slotsruin, den nye Jægerskole og Nappedam. Se ruten herunder.

10 km ruten starter samme sted, men går helt op til Jagtslottet. Herfra har du en helt fantastisk udsigt over landskabet i Nationalparken Mols Bjerge med skovene og Kaløvig i forgrunden og Molsbjerge i baggrunden. På en klar efterårsdag kan du se Århus Domkirke og den nye bydel Århus Ø.

Trailløbet er på 7 teknisk udfordrende km bratte stigninger og fald. Derfor anbefaler vi at du kan løbe min. 10 km uden pause. Desuden anbefaler vi trailsko og lange tights. Endvidere er det et krav at du løber med mobiltelefon på dagen med løbsledelsens tlf. nummer indlagt.(Nummeret udleveres på dagen).14 km trailruten er den samme som 7 km ruten, men løbes to gange.

Du kan læse mere om Kalø og skovene her.

Se ruterne her:

Ca. 5 km

Ca.10 km

Ca. 7 km trail

Distancerne ikke DAF opmålte og dermed ikke verificerede.

Trailkortet er ikke 100 % korrekt, da vi af Skov- og Naturstyrelsen af hensyn til flora og fauna er blevet pålagt at ændre lidt i ruten. - Til gengæld er der kommet mere decideret trail på ruten. Vi lover tydelig afmærkning på dagen.

Tidtagningen udføres af Lystrup Idrætsforening (LIF) og foregår med chip. Chippen skal afleveres tilbage efter løbet, ellers vil du blive faktureret for den.

Pris:

Voksne: kr. 125,-

Børn til og med 14 år: kr. 50,-

Eftertilmeldingsgebyr ved tilmelding på løbsdagen: kr. 25,-

Arrangør

Kaløbet er udviklet og arrangeret af Puls 8410. Puls 8410 er en løbeklub under Thorsager-Rønde Idrætsforening, som tilbyder Seriøs- Social og Sjov løbetræning 3 gange om ugen. Hele overskuddet går til uddannelse af trænerne og drift af klubben. Alle involverede i løbet er frivillige.

Har du spørgsmål til løbet, kan du kontakte Gitte Bjørn på M. 40954678 eller puls8410@gmail.com.

Vil du træne til løbet på et af vores 8 løbehold, er du velkommen. Læs mere på http://www.trif.dk/Puls8410.