Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2019-05-11 | Fårevejle, Denmark Vejrhøj Familieløb

Vejrhøj Familieløb

11 Maj, 2019. Kl. 09:00

Vejrhøj Familieløb 5/10 Km & Halvmarathon, samt børneløb på både 2.5/5 Km🏃🏃‍♀️

Arrangementet afholdes lørdag den 11. Maj 2019.

Vejrhøj Familieløb har i 2019 valgt at igen støtte Børnecancerfonden, hvor alt overskuddet fra løbet går dertil, ligesom i 2018🙏

Vejrhøj Familieløb er arrangeret af Vejrhøj Trail. Vi håber med denne indsamling til Børnecancerfonden, at kunne gøre en forskel, vi mener at man skal gøre en forskel der, hvor man kan. Vi prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn. Vejrhøj Familieløb er derfor et løb som sætter fokus på børnene og familien, og derfor bestræber vi os på at give jer en helt igennem fantastisk dag, sammen med jeres nærmeste😊

Har du mod på at bestige “bjergene” og Vejrhøj, Sjællands 3. højeste punkt, opleve det smukke landskab i Geopark Odsherred og den flotte strand “Vraget”. Så er Vejrhøj Familieløb lige noget for dig, uanset om du er erfarne løber, barn eller helt ny i gamet.

Når du løber i ”Bjergene” som er op mod 121m over havet, så er udsigten over Nekselø Bugt, Vestsjælland, markerne og engene helt fantastisk. Du vil helt sikkert få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Løbet er et trail løb der løbes på stigerne i og omkring Vejrhøj, som samtidig er et meget varieret terræn omkring Vejrhøj og ”Bjergene”. Du kan vælge imellem at løbe 2.5/5/10 Km eller en halvmarathon. Underlaget er sand- og stenstrand, græs, små snørklede skovstier og meget lidt grusvej og asfalt.

Der vil igen være lodtrækning imellem en masse præmier, som i alle har mulighed for at vinde. Lodtrækningen vil starte kl. 12:30. Så husk derfor at afsætte masser af tid til løbet, da vi samtidig gør det til en mega hyggelig dag. Har du eller dit firma derfor lyst til at donere en gave, som kan tiltrække endnu flere løbere og dermed give en større støtte til Børnecancerfonden, så kontakt os endeligt. Vi kan allesammen gøre en forskel❤️

Områdeinfo:
http://www.geoparkodsherred.dk/odsherred/vejrhoejstien-og-vejrhoejbue

Det vil være muligt at afhente startnummer fra kl. 09:00.

Starttider:

2.5 km, børneløb, start kl. 10:00

5 km, alm. løb & børneløb, start kl. 11:00

10 km, start kl. 10:45

Halvmarathon, start kl. 10:30

Vi starter med børneløbet, da forældre/bedsteforældre skal have mulighed at løbe/gå med deres børn/børnebørn inden de eventuel selv skal løbe/gå. Vi vil selvfølgelig sørge, for at der er hjælpere fra Vejrhøj Trail på ruten, til at sørge for børnenes sikkerhed og hjælpe dem.

Deltager antal og Priser:

2.5 km 100 kr. ( max 50 deltagere )

5 km 150 kr. ( max 100 deltagere )

10 km 200 kr. ( max 100 deltagere )

21.1 km (Halvmarathon) 250 kr ( max 50. deltagere )

Løbet foregår ved Ordrup, Vejrhøj og Odsherred på Vestsjælland. Start og målområdet er på p-pladsen ved bunden af Vejrhøj og Vraget Strand.

Adresse: Vindekilde Strandvej 21B, 4540 Fårevejle. (Ved den store parkeringsplads ud til vejen ved Vraget Strand)

Når du tilmelder dig, giver du automatisk samtykke til, at vi må filme og tage billeder af dig under arrangementet. Samt vi efterfølgende må bruge dem på vores hjemmeside, Instagram og Facebook.

Vi vil løbene komme med opdateringer og nyheder omkring løbet.

Mvh.
Vejrhøj Trail