Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

 


LØB FOR LENGASTI 2020

Søndag den 30. august 2020 i Vejle

Læs mere og tilmeld dig løbets 5-års jubilæum
 


 

OBS! Nedenstående er fra 2018

 

Artikel fra Ugeavisen Vejle, 24. april 2018

 

Se alle de gode billeder fra løbet i fotoalbum på Facebook eller Google Photos

 

Vi ses igen søndag den 28. april 2019

 

 

LØB FOR LENGASTI

Søndag den 15. april 2018 kl. 11.00
Vejle Atletik Stadion

 

60 kroner for årgang 2006 og yngre
110 kroner for årgang 2005 og ældre


Læs Ugeavisen Vejles artikel før løbet

 

Masaibarn byder igen velkommen til forårets hyggeligste motionsløb. LØB FOR LENGASTI er et velgørenhedsløb for hele familien, hvor indtægterne går til de 11 børn på børnehjemmet Lengasti Children Center i Tanzania. Du kan læse mere om foreningens arbejde og børnene nederst på siden.

 

I 2016 var glade deltagere, søde hjælpere og gavmilde sponsorer med til at give løbet en god start. Sidste år så vi velkendte og nye ansigter og det samlede bidrag nåede op på 10.015 kroner. Inviter familien og vennerne med en tur i skoven og vær med når forårets store løbefest skydes i gang søndag den 15. april.

 


 

LØB FOR LENGASTI starter fra Vejle Atletik Stadion (Helligkildevej 2, 7100 Vejle) søndag den 15. april kl. 11.00 med fælles opvarmning kl. 10.45. Nummerudlevering og eftertilmelding fra kl. 9.30. Når du kommer i mål vil der være frugt, vand og kaffe i Vejle Idrætsforenings klublokaler. Her vil der også blive trukket lod om præmier fra vores sponsorer.

 

Du kommer ud på en naturskøn rute i og omkring Nørreskoven med opløbsstrækning på atletikbanen. Ruten er på 5 km. og gentages for deltagere på 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Der er vanddepot halvvejs for deltagere på 10 km. Der tages tid med chip og efter løbet vil resultater og diplommer kunne findes her på siden. Billeder vil ligeledes kunne findes online efter løbet.

 

En stor tak skal lyde til Thorkild Bo fra Vejle IF. Hans venlighed og kompetencer har en stor andel i at løbet er blevet til hvad det er i dag.

 

Sådan tilmelder du dig
Børn i barne-/klapvogne: Gratis
Børn fra årgang 2006 og yngre: 60 kroner
Voksne fra årgang 2005 og ældre: 110 kroner

 

Tilmelding foregår med betalingskort eller MobilePay ved at klikke "Tilmelding" øverst (på telefoner er det blot en person med et +). Du kan også trykke på dette link. Du kan tilmelde én eller flere deltagere med en samlet betaling.

 

Onlinegebyr er indeholdt i prisen. Vores sponsor TanVenture Tours mere end matcher dette gebyr ved at donere 15 kroner per deltager og sikrer herved at det ikke går ud over løbets samlede indtægter.

 

Vi opfordrer til at din tilmelding sker i god tid inden løbet af hensyn til vores planlægning af bl.a. forplejning og sponsorpræmier. Er du i tvivl om du kan deltage, kan du tilmelde dig på løbsdagen fra kl. 9.30. Betaling kontant eller med MobilePay.

 


 

Lengasti Children Center
Børnehjemmet Lengasti Children Center ligger i landsbyen Lengasti i det nordlige Tanzania. Landsbyen ligger øde og er uden gode skolemuligheder. Børnehjemmets 11 børn er derfor startet på kostskolen Haradali Primary School 70 km. fra landsbyen. I skoleferier er de hjemme på børnehjemmet, hvor de har brug for trygge og velkendte rammer for at lade op til nye udfordringer på skolen.

 

Med din deltagelse i løbet er du med til at sikre børnene:
- Rent vand
- Nærende måltider
- Medicin og hospitalsbesøg
- Støtte og aktiviteter på børnehjemmet

 

Vores bestyrelse arbejder frivilligt og ulønnet og foreningen er godkendt af Indsamlingsnævnet til at foretage indsamlinger. Det er din garanti for at din støtte ender det rigtige sted.

 

Ønsker du at støtte Masaibarn med et engangsbeløb, kan du gøre det med MobilePay til 98673 eller bankoverførsel til regnr. 5479 kontonr. 2939077.

 

Her kan du læse mere
www.facebook.com/lobforlengasti
www.facebook.com/masaibarn
www.masaibarn.dk
Billeder fra Løb for Lengasti 2016
Billeder fra Løb for Lengasti 2017

 

 

Kontaktperson
Kasper Birch

kasper@masaibarn.dk

 

Tak skal lyde til
- Thorkild Bo, Ronny og Vejle Idrætsforening for lån af lokaler og udstyr, men mest af alt for opbakningen

- Alle hjælpere som støtter os under løbet
- Jonatan og TanVenture Tours for igen i år at give en donation på 15 kroner per deltager
LaserTryk for gratis tryk af flyers til løbet

- Brillehuset Roald Flo, LøberenFair Trade Butik Salam, FabrikanterneLenas HjerterumOsteriet og Rosenkilde Ost for at sponsorere præmier til løbet
Deltagere, hjælpere, sponsorer og samarbejdspartnere som har støttet op til tidligere løb