Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2018-08-29 | Ødsted, Denmark Ødsted løbet 2018

Der bydes atter velkommen til løb i de naturskønne omgivelser i og omkring Ødsted by. Vi håber igen på stor opbakning fra de mange løbere fra de sidste år, og håber at se en masse nye løbere. Der er igen rutemarkeringer og cyklende guider foran og bag løberne på alle ruter, så alle løbere sikres godt i mål. Løbet foregår med chip tidtagning, og der er medaljer til alle børn under 15 år. Diplom kan udskrives fra nettet derhjemme efterfølgende. Så tag familien i hånden og løbeskoene på, og deltag i et godt socialt arrangement for byen og omegn. 
 

Ødsted Løbet afholdes igen i år i forbindelse med Brunmosefesten i Ødsted onsdag den 29/8-18 kl. 17.30 fra sportspladsen v/Sønderlund. Opvarmning kl. 17.15. Der er mulighed for omklædning og bad i Brunmosehallen.
Efter løbet vil der være mulighed for at købe mad og kolde drikke i de åbne boder og der er hoppeborg til børnene til fri afbenyttelse på festpladsen.
Der er 3 grupper i år: 
4,2 km, 7,2 km og 12,0 km
På 4,2 km er der også mulighed for at tage hele familien med inkl. klapvogn, hund, cykler, løbehjul.
Prisen er i år kr. 85,- pr. startnummer voksen og kr. 45,- for børn under 15 år pr. startnummer, da prisen i år er inkl. gebyr. Vi gør opmærksom på, at gebyret derfor ikke bliver opkrævet særskilt, som sidste år.

Igen i år mange flotte præmier samt præmie til største tilmeldte hold, så saml dine venner, din skoleklasse, fodbold/håndboldhold, naboer, kolleger. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Ødsted løbet igen i år.

Rutebeskrivelse 4.2 km:

Start: på sportspladsen ved Sønderlund til Brunmosefesten 

Der løbes ind i skoven i enden ved tennisbanerne, der drejes skarpt til venstre ind på skovstien, ruten fortsætter hele vejen rundt i skoven – rundt om boldbanen - indtil man kommer ud på Sønderlund.

Drej mod højre og fortsæt ad Sønderlund op mod skolen. Følg Sønderlund. For enden af Sønderlund drejes til venstre op ad Birke Allé. Ammitsbølvej krydses og der løbes over på Platan Allé.

For enden af Platan Allé drejes mod venstre af Lysholtvej.

Ammitsbølvej krydses og der fortsættes ligeud ad Passagen.

For enden af Passagen drejes til venstre ad Ribevej. Ribevej følges hen til Mølkærparken. Her drejes til venstre ad Mølkærparken, ned af bakken og helt ned i bunden af vejen. (til den nyeste del af vejen).

I bunden af vejen løbes ind ad stien til ”det gamle Mølkærparken” og op af bakken igen, der drejes til højre mod Brunmosehallen, som passeres. Der løbes ligeud, ned mod sportspladsen på grusstien, der krydser Brunmose. Start-/Målporten passeres.

Rutebeskrivelse 7.2 km:

Start: på sportspladsen ved Sønderlund til Brunmosefesten.

Der løbes ind i skoven i enden ved tennisbanerne og fortsættes op på Brunmose, hvor der drejes mod venstre. Der fortsættes helt hen for enden af Brunmose, hvor der fortsættes af grusstien og drejes mod venstre af den lille sti på græsarealet hen mod Birke Allé.

Der fortsættes hele vejen op af Birke Allé. Her drejes mod højre af Ammitsbølvej. Der fortsættes ud af Ammitsbølvej og videre af cykelstien ned mod tunnellen ved Forsamlingshuset.

Der løbes ind af tunnelen og til venstre op forbi forsamlingshuset (ad Dusgårdvej). For enden af Dusgårdvej, drejes mod højre af Elmegårdsvej. Denne følges rundt indtil man når Lysholtvej.

Her drejes mod venstre ad Lysholtvej og der fortsættes ad cykelstien gennem tunnelen og op mod Ammitsbølvej. For enden af Lysholtvej (ved brønden) drejes mod højre og turen går af cykelstien ned mod brugsen. Ved brugsen krydses vejen (Ribevej) og der fortsættes af Vesterbyvej ud mod kirken.

Ved kirken løbes mod venstre af Mølkærvej (12 km ruten fortsætter her lige ud af Vesterbyvej) og denne følges helt til enden. (Forbi spejderhuset og videre derudaf). For enden af Mølkærvej drejes der skarpt mod venstre af Ribevej og op mod byen igen.

Ribevej krydes ved Mølkærparken og turen fortsætter af denne vej.

Turen går videre af Mølkærparken, ned af bakken og helt ned i bunden af vejen.(til den nyeste del af vejen)

I bunden af vejen løbes ind ad stien til ”det gamle Mølkærparken” og op af bakken igen, der drejes til højre mod Brunmosehallen, som passeres. Der løbes ligeud, ned mod sportspladsen på grusstien, der krydser Brunmose. Start-/Målporten passeres.

 

Rutebeskrivelse: 12 Km.

Start: på sportspladsen ved Sønderlund til Brunmosefesten.

Der løbes ind i skoven i enden ved tennisbanerne og fortsættes op på Brunmose, hvor der drejes mod venstre. Der fortsættes helt hen for enden af Brunmose, hvor der fortsættes af grusvejen og drejes mod venstre af den lille sti på græsarealet hen mod Birke Allé.

Der fortsættes hele vejen op af Birke Allé. Her drejes mod højre af Ammitsbølvej.

Der fortsættes ud af Ammitsbølvej og videre af cykelstien ned mod tunnellen ved Forsamlingshuset.

Der løbes ind af tunnelen og til venstre op forbi forsamlingshuset (ad Dusgårdvej)

For enden af Dusgårdvej, drejes mod højre af Elmegårdsvej. Denne følges rundt indtil man når Lysholtvej.

Her drejes mod venstre og der fortsættes af vejen under tunnelen og op mod Ammitsbølvej.

For enden af Lysholtvej drejes mod højre og turen går af cykelstien ned mod brugsen.

Ved brugsen krydses vejen (Ribevej) og der fortsættes af Vesterbyvej ud mod kirken.

Denne første del følger også 7.2 km ruten.

Ved kirken fortsættes ud af Vesterbyvej.  (7.2 km ruten drejer mod venstre her)

Vesterbyvej følges nu og der løbes ned af den stejle bakke. Her overgår ruten til grusvej.

Grusvejen følges rundt og går over i Vingsted Skovvej. Hold til højre!

For enden af Vingsted Skovvej, drejes nu til højre af Ødsted Skovvej (nu asfaltvej), hvor der løbes op af den lange bakke. Vejen følges nu de næste ca. 2.5 km.

For enden af Ødsted Skovvej drejes skarpt til højre af grusstien og der løbes op mod kirken. Ved kirken drejes til venstre af Mølkærvej.

Mølkærvej følges nu (forbi spejderhuset og videre) og for enden af Mølkærvej drejes der skarpt mod venstre af Ribevej og op mod byen igen.

Ribevej krydes ved Mølkærparken. Der drejes mod venstre mod Brunmosehallen, som passeres. Der løbes ligeud, ned mod sportspladsen på grusstien, der krydser Brunmose. Start-/Målporten passeres.

FUSION Club 
Du kan ved tilmelding tilmelde dig klubben, som vil sende dig nyheds mails og tilbud.
Du skal selv kontakte arrangør, hvis du ikke ønsker medlemsskab længere.